Dzień dobry Dziewczęta. Musicie mnie poratowac. Temat może nie stricte ciążowy ale liczę że macie jakieś pomysły.
Mam chrzesnice, którą widuję kilka razy do roku. Zawsze jak się widzimy robię jej jakiś prezent. Ma obecnie 13 lat. Jak była młodsza to jakoś udawało mi się trafić z fajną zabawką albo grą. Lubię dawać prezenty praktyczne a zabawki muszą oprócz zabawy jeszcze czegoś uczyć i rozwijać dziecko. Wiecie o co chodzi.
Jak podrosla miała fazę na czytanie. Książki, super. Kupowałam seriami. Trafialam w gust nawet co mnie bardzo cieszyło.
Najgorzej to kupić coś z czego dziecko wcale nie będzie zadowolone. Takie małe nawet nie potrafi zagrać i od razu widać że coś jest nie tak.
Ale do meritum. Kochane tym razem dziewczyna bąknęła coś o grach komputerowych. Na Boga, jestem totalnie zielona. Przecież strzelanki jej nie kupię? Może macie już wyrośnięte swoje pociechy albo dzieci znajomych w tym wieku. Nie chce kupować byle czego.
Podsumowując. Dziewczynka. 13 lat. Gra komputerowa. Fajnie jak by czegoś dodatkowo nauczyła. Help!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom