reklama
Gina86
Fanka BB :)
@Gina86
Mam termin na marzec, ale dziewczyny z marca szybko zamknęły się na forum, a ja przyłączyła się do forum dopiero niedawno, wiec poczytałam kwietniowki i jakoś tak już się tu zadomowiłam
I wszystko jasne co tam porabiacie wieczorkiem? Książka, tv czy padam na ...?
alunia87
Ja mam też termin na marzec i jestem na na dziale zamkniętym i tu bo mam termin koniec marca -początek kwietnia [emoji6].Czasami mi ciężko wszystko ogarnąć, bo jeszcze grupa zamknięta na fb marcówek z BB.@Gina86
Mam termin na marzec, ale dziewczyny z marca szybko zamknęły się na forum, a ja przyłączyła się do forum dopiero niedawno, wiec poczytałam kwietniowki i jakoś tak już się tu zadomowiłam
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
majorka1988
Giftedja szukam właśnie jakiegoś filmu na wieczór
macie coś godnego polecenia ?
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
majorka1988
A co do pupili, to ja mam 15letniego psa i 7letniego kota podwórkowo domowego (w domu tylko je i śpi)
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Dominika81
Ja to ostatnieI wszystko jasne co tam porabiacie wieczorkiem? Książka, tv czy padam na ...?
A jeszcze dzieci kąpię (pilnuje zeby szybko sie umyli i wyszli) bo dziś pozno wrocily, jeden i drugi byl u kolegi, m wrocil z nimi pol h temu, a jeden jeszcze mial lekcje...
Patrzylam na milionerow, pyt za milion, ale trudne było.
Ja mam remont i jeszcze pewnie potrwa z miesiac przynajmniej a mam dosc.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Gina86
Jeśli Słupsk to wg Ciebie okolice Trójmiasta, to jestem ja.
reklama
Ale i tak ladnie koles zagral.. Ogladalam w pt to sobie strzelal w pytaniach jakby w ogole nie mial problemowJa to ostatnie
A jeszcze dzieci kąpię (pilnuje zeby szybko sie umyli i wyszli) bo dziś pozno wrocily, jeden i drugi byl u kolegi, m wrocil z nimi pol h temu, a jeden jeszcze mial lekcje...
Patrzylam na milionerow, pyt za milion, ale trudne było.
Ja mam remont i jeszcze pewnie potrwa z miesiac przynajmniej a mam dosc.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom