reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej dziewczyny, ja mam pytanie do tych dziewczyn które są w 14tyg i później, macie dalej bóle podbrzusza? Ja kończę teraz 14sty tydz i mnie pobolewa od paru dni..troche się zaczynam martwic bo cały 13sty był bez bólu...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 15t4d i dalej czuje podbrzusze ale teraz to chyba to rozumiem ze to dziecko sie rusza wiec dotyka wszystkiego no i wszystko sie naciaga i przesuwa

reklama
Dzień dobry :)
Ja jestem w 14 i chwilę temu tak mnie ciągnęło i rozpychało od środka, że aż nogi drętwiały... Bobas chyba sobie miejsce robi [emoji6]
A tak to mieliśmy z mężem wybrać się na zakupy a mdli mnie nieziemsko [emoji17]

Jeśli chodzi o zwierzęta to czytałam, żeby przynieść wcześniej ze szpitala pieluszkę używaną przy karmieniu, żeby miało zapach dziecka i matki, a dopiero potem przyjść z maluszkiem. Zwierzak będzie potrzebował czasu na oswojenie się... ale to opinie innych dziewczyn[emoji6]

Ja nie mam ani psa, ani kota za to 2 chomiki [emoji4] jeden mojej corki, ten ,ktory sadzi bobki w locie jak na rece sie go bierze [emoji38] i drugi syna. Ten znow cykor i bojna dusza. Jak widzi kogos na horyzoncie to wieje ,gdzie pieprz rosnie [emoji38] on jest tej rasy, ktora jest bardzo szybka speedy gonzales normalnie [emoji38][emoji38][emoji38]
Chcemy miec psa rasy husky ,ale moj syn jest alergikiem na wiele roznych rzeczy wiec na razie musimy sie jeszcze wstrzymac.

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

Hej dziewczyny :);)
Ja mam na 1 maj termin ale cesarka bedzie w kwietniu. Mam pytanie do was jakie mialyscie NT i w ktorym tygodniu ciazy? Z gory dzieki za odpowiedzi

My narazie nie mamy zwierzaka...w dzieciństwie to zawsze u rodziców było pełno zwierzątek a to koty i psy, kanarek, świnka morska i chomiki, królik.. .Ale rodzice mają dom ż ogrodem i tak jakoś fajnie że zwierzęta w sezonie letnim mogą być praktycznie cały czas na dworze...my mieszkamy w bloku i dlatego mam pewne obawy...marzy nam się pies labrador i wczoraj nawet do mnie m przy śniadaniu powiedział: wiesz co mi się śniło?,że kupiliśmy sobie psa[emoji4]więc cały czas ta myśl w nas kielkuje

Mój mąż też gada o psie, ale ja nie jestem do tego przekonana. Często wyjeżdżamy, czasami nie mielibyśmy jak zabrać zwierzaka i robi się problem. Koty mogę same zostawić na cały dzień czy nawet dwa a dla psa potbowałabym opieki juz po paru godzinach.

Paulina_Austria no i tak jak mówisz jak polecimy gdzieś to co z psiakiem..w Pl do mamy bym podrzuciła[emoji4]no albo trzeba planować takie wakacje żeby zwierzaka można było wziąć że sobą..

reklama
No i pewnie dlatego na psa się nie zdecyduje :) powiedziałam mężowi, że to musi być nasza wspólna decyzja a w sumie bardziej moja, bo on wróci do pracy (ja będę jednak trochę dłużej w domu), wraca często po 18/19, wiec w sumie wychodzi na to, ze to ja miałabym psa i to na moich barkach byłyby wszystkie obowiązki w tym obowiązkowe tutaj szkolenie.
Tym bardziej, że mój M nie chce słyszeć o małym psie, którego prawie wszędzie można ze sobą zabrać.
Ja na ta chwile podziękuję :)

Do góry