Ufff nadrobilam
Kurcze przeczytać wszystko to jak książkę całą
Hihi temat teściów i anegdot proponuje zostawić na wątek zamknięty. Z mojego doświadczenia wynika, że tylko podniesionym głosem można wpłynąć na okropne rozpuszczanie dziecka przez dziadków... inaczej nie docierały nieustanne prośby.
Dagi89 super fotka Maluszka! Faktycznie ladnie sie się urzadzil. Jak w apartamencie ma miejsca
Co do dziadków Mysiaka to nie zazdroszczę, ale racja jest w tym, że dopóki m nie postawi na swoim nic się nie zmieni. Dyskusja pewnie będzie na początku mało owocna, ale muszą wiedzieć, co m myśli. Dwulatek potrzebuje naprawdę dużo uwagi, jestem pełna podziwu, że dajesz radę. Ja mojego 4,5l oddawalam w ręce rodziców, albo teściów na przynajmniej pół dnia, bo musiałam leżeć a mdlosci były takie, ze spałam dwa razy dziennie. To szacuneczek
Dziewczyny piszecie o nadczynność tarczycy i chorobach, a mój poprzedni lekarz powiedział, że w pierwszym trymestrze mogę mieć taki wynik wskazujący na nadczynność i dopiero w drugim trym trzeba sprawdzić czy sie uregulowalo. Dla mnie to nowość, bo nie miałam do tej pory problemów. Jak myślicie powinnam już zareagować?
A poza tym to od dwóch dni wróciła energia i mdłości prawie całkiem przeszły. Wysprzatalam cały domek i wreszcie wygląda jak u ludzi
nie ma to jak samemu wysprzatac, bo wiadomo, ze efekt końcowy na 5. A co najlepsze znowu jem wszystko ze smakiem i nawet kawa jest smaczna jupii