kati05
wrzesniowa mama
No to obie będziemy miały wesoło na samą myśl mam dreszcze.Kati żeby było zabawnie to rodze w kwietniu, a w maju mój pierworodny idzie do komuni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to obie będziemy miały wesoło na samą myśl mam dreszcze.Kati żeby było zabawnie to rodze w kwietniu, a w maju mój pierworodny idzie do komuni
Ja miałam dzisiaj i mówiła ze przyjdą do domu w ciągu tygodnia UKDziewczyny czy któraś z was robiła ten test pappa-jeśli tak jak długo czekałyście na wynik?
Iguśka moja św.trójca już duża-najstarszy na 19 lat,pośredni chodzi do 2 gimnazjum,a córcia 8 lat.I żeby było zabawniej w kwietniu rodzę a w maju młoda idzie do komuni-to bedzie sie działo
Kati żeby było zabawnie to rodze w kwietniu, a w maju mój pierworodny idzie do komuni
Ja miałam tak w ub roku, urodziłam trzecie i najstarszy miał komunie
Kati, Iguska - to powodzenia w przygotowaniach bo pewnie macie troche tego chodzenia.
Dominika i jak ty dałaś radę? Mnie jakoś ciężko to sobie wyobrazić z tak malutkim dzieckiem. Ja robię w lokalu, który i tak cudem znalazłam. U nas narazie biegania nie ma, póki co spotkania raz w miesiącu.
Alunia87 no i tak powinno być jak my sobie to zaplanujemy, ja muszę rodziców i teściów wcześniej uprzedzić i to rozplanowac żeby nie wszyscy naraz przyjechali , bo my w DE i nie chce też mieć nagle 8 osób w domu, bo rodzeństwo męża też będzie chciało przyjechać.. .także jakiś grafik muszę zrobić hehe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny zslamka...
tsh wyszlo <0.1 [emoji21]
T4 15.9
T3 3.85 (1.3-3.1 norma)
Nie wiem czy mam z tym cos robic?
Spadl mi progesteron bo mialam 76.1 a teraz 63.3nmol/L
Wiec moze nie odstawiam tego progesteronu tylko 2x dziennie bede brac? Co myslicie?