reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny czy któraś z was robiła ten test pappa-jeśli tak jak długo czekałyście na wynik?
Iguśka moja św.trójca już duża-najstarszy na 19 lat;),pośredni chodzi do 2 gimnazjum,a córcia 8 lat.I żeby było zabawniej w kwietniu rodzę a w maju młoda idzie do komuni-to bedzie sie działo:)
Ja miałam dzisiaj i mówiła ze przyjdą do domu w ciągu tygodnia :) UK :)

Dziewczyny zslamka...
tsh wyszlo <0.1 [emoji21]
T4 15.9
T3 3.85 (1.3-3.1 norma)

Nie wiem czy mam z tym cos robic?

Spadl mi progesteron bo mialam 76.1 a teraz 63.3nmol/L
Wiec moze nie odstawiam tego progesteronu tylko 2x dziennie bede brac? Co myslicie?

Dominika i jak ty dałaś radę? Mnie jakoś ciężko to sobie wyobrazić z tak malutkim dzieckiem. Ja robię w lokalu, który i tak cudem znalazłam. U nas narazie biegania nie ma, póki co spotkania raz w miesiącu.

Alunia87 no i tak powinno być jak my sobie to zaplanujemy, ja muszę rodziców i teściów wcześniej uprzedzić i to rozplanowac żeby nie wszyscy naraz przyjechali , bo my w DE i nie chce też mieć nagle 8 osób w domu, bo rodzeństwo męża też będzie chciało przyjechać.. .także jakiś grafik muszę zrobić hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie daj sobie wejść na głowę :D jeszcze się pobiją o to kto pierwszy ma przyjechać :D rodzice kontra teściowie :p

Ja chyba z moja mama pogadam i powiem jej, że z logicznego punktu widzenia powinna przyjechać pp porodzie bo niby skąd będzie wiedziała kiedy urodze? Przyjedzie przykładowo 10.04 z biletem na dwa tygodnie a tu zonk i maluszek przyjdzie na świat dwa tygodnie po terminie. Zdarza się przecież :D

Ciekawe czy moja tesciowa zmieni swoje zachowanie i podejście. Do tej pory nigdy się nie wtracala, nie wpraszala a co będzie po urodzeniu dziecka? Ona pracuje w niepełnym wymiarze godzin, ma czasem tydzień wolnego od tak sobie. Może być ciekawie :D

Dziewczyny zslamka...
tsh wyszlo <0.1 [emoji21]
T4 15.9
T3 3.85 (1.3-3.1 norma)

Nie wiem czy mam z tym cos robic?

Spadl mi progesteron bo mialam 76.1 a teraz 63.3nmol/L
Wiec moze nie odstawiam tego progesteronu tylko 2x dziennie bede brac? Co myslicie?

Progesteron - o różnej porze dnia może wyjść iinny wynik. Ale sam wynik jest w normie.
Masz możliwość pójść do endokrynologa?

reklama
Do góry