reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
No właśnie dziewczyny, ile razy już miałyscie zlecone badania, morfologie, mocz.? Ja robiłam raz i zastanawiam się czy teraz da mi skierowanie czy dopiero koło 20 tyg.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Mi moja aplikacja pokazuje 182 dni do porodu, a co do witamin to biorę elevit..., Powiem dziewczyny że coś w tym jest, że chce się zacząć robić nowe albo wrócić do starych , które robili się bardzo dawno temu...i też ostatnio do mojego m powiedziałam że musimy sobie maszynę sprawdzić bo będę szyć;) hehe...i mam nadzieję że to zrealizuje I obiecałam sobie że jak już pójdę na zwolnienie wrócę do gry na pianinie bo latami nie grałam i się trochę pozapominalo, zobaczymy co z tego wyjdzie..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A co do badań to ja muszę za każdym razem oddawać mocz, krew miałam pobierana też dwa razy, zobaczymy jutro

Przed ciążą dzień bez słodyczy był dniem straconym, hehe teraz nie przechodzą mi przez gardlo

No właśnie dziewczyny, ile razy już miałyscie zlecone badania, morfologie, mocz.? Ja robiłam raz i zastanawiam się czy teraz da mi skierowanie czy dopiero koło 20 tyg.

Ja mam co 4 tygodnie... czyli jak mam standardową wizytę u gin...I co 4 tyg profil tarczycowy przed wizytą u endo....czyli co 2 tyg kłucie... :)

p19ucsqvyg9mlpha.png

Paulina_Austria A ty tez chcesz się uczyć na maszynie szycia czy ręcznie?

Wagobunda super! Wow ja też lubię czytac ,zawsze chciałam pisać ale nie mam do tego talentu więc u mnie byłoby to klapa totalna!!!! A mogę zapytać co to za gatunek będzie?

reklama
Do góry