majorka1988
Fanka BB :)
Ja jak nigdy wyniki mam super... Nawet żelazo mam niebywale wysokie jak na mnie...
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio ale ja w ciazy tez niektore mam gorsze
Ja jak nigdy wyniki mam super... Nawet żelazo mam niebywale wysokie jak na mnie...
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
No właśnie dziewczyny, ile razy już miałyscie zlecone badania, morfologie, mocz.? Ja robiłam raz i zastanawiam się czy teraz da mi skierowanie czy dopiero koło 20 tyg.
Ja mam co 4 tygodnie... czyli jak mam standardową wizytę u gin...I co 4 tyg profil tarczycowy przed wizytą u endo....czyli co 2 tyg kłucie...
Analizuje sklady i chyba ten femibion jest faktycznie najbardziej roznorodnyDo zeszłego miesiąca miałam dobre a teraz lipa. Obawiam się że to może się pogłębiać... I może być to kwestia braku tych paru witamin w Mama dha premium +