reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej brazowooka to u ciebie weekend był pełen emocji, a już całą rodzina wie o ciąży? Czy powiedziałaś tylko najbliższym? Widze ze przed nami same wizyty[emoji4]ja mam w srode i tez juz sie nie moge doczekac!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten tydzień to chyba cały w wizytach jest :)
Mialam wklejac[emoji4]

PAŹDZIERNIK
02 (----:----) majorka1988 / usg prenat. /
04 (08:15) Annawr / gin /
03 (12:15) malger / usg gen. + prenat /
05 (16.30) Brązowooka / prenatalne /
05 (----:----) kredka82 / pierwsza wizyta w szpitalu /
06 (14:00) Dagi89 / usg prenat. /
06 (14:30) kwiatuszekq20 / bad. prenat. /

Kogo nie ma dopisanego to pamietajcie ze - a gdyby tak - prowadzi kalendarz wiec wposujcie co i kiedy[emoji6]

Mialam wklejac[emoji4]

PAŹDZIERNIK
02 (----:----) majorka1988 / usg prenat. /
04 (08:15) Annawr / gin /
03 (12:15) malger / usg gen. + prenat /
05 (16.30) Brązowooka / prenatalne /
05 (----:----) kredka82 / pierwsza wizyta w szpitalu /
06 (14:00) Dagi89 / usg prenat. /
06 (14:30) kwiatuszekq20 / bad. prenat. /

Kogo nie ma dopisanego to pamietajcie ze - a gdyby tak - prowadzi kalendarz wiec wposujcie co i kiedy[emoji6]
Codziennie ktoś wiec szybko zleci do piątkowej wizyty :D :)

Czesc Dziewczyny,
Jestem bardziwj na forum majowym, ale jako ze termin mam graniczny na 1 maja to Wasze forum tez podgladam;)
Chcialam spytac o pappa. Robila juz ktoras z Was? Ile placilyscie? U mnie jedna kolezanka 550, ja sie zapisalam i ma kosztowac 600, a inna kolezanka zrobila badania krwii za 80 i poszla na usg genetyczne za ktore zaplacila 250 i tam jej wyniki z krwii wprowadzili i obliczyli pappe. Zastanawiam sie skad takie roznice w cenie (lokalizacja Warszawa).

Pozdrawiam serdecznie!!

Hej, ja też na granicy kwietnia i maja ;) co do cen to na Śląsku jest za papa 100 zł a za usg genetyczne 200 zł. Strasznie droga ta Pappa w stolicy!!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czesc Dziewczyny,
Jestem bardziwj na forum majowym, ale jako ze termin mam graniczny na 1 maja to Wasze forum tez podgladam;)
Chcialam spytac o pappa. Robila juz ktoras z Was? Ile placilyscie? U mnie jedna kolezanka 550, ja sie zapisalam i ma kosztowac 600, a inna kolezanka zrobila badania krwii za 80 i poszla na usg genetyczne za ktore zaplacila 250 i tam jej wyniki z krwii wprowadzili i obliczyli pappe. Zastanawiam sie skad takie roznice w cenie (lokalizacja Warszawa).

Pozdrawiam serdecznie!!
W Gdansku znalazlam usg za 200zl ale bylo i za 400. A pappa gdzies widzialam tez za 200zl

0d1yskjot8xw5dpx.png

Mam pytanie do Dziewczyn które na początku ciazy znienawudzily pewne zapachy. Np perfum jedzenia czy proszku do prania itd..... Czy Wam to przeszło? Jeśli tak to Kiedy???

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aguska11 dobre pytanie kiedy to przejdzie:) ja tak mam że z pewnymi zapachami nie daje rady i to w sumie od początku i trwa to do teraz...trudno powiedzieć kiedy może to przejść...jednym z nas przejdzie (mam nadzieję) nie długo A innym może zostać do końca ciąży

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry