a_gdyby_tak
Fanka BB :)
Zrobię update kalendarium. Nawet dziś. Obiecuję. Dzisiaj mam pierwszy od tygodnia dzień dla siebie i mogę ogarnąć mieszkanie :/ A tak praca, powrót, sen. Już nie mogę doczekać się L4. A to z nowym rokiem. Nawet nie wiecie jak mnie wkurza że nie mam tyle siły co przed ciążą i wszystko zajmuje mi 2-3 razy dłużej...
A ogarnięcie mieszkania to już w ogóle gehenna... z drugiej strony w styczniu będzie 3 trymestr i brzuch coraz większy.
Tak więc podsumowując. Dzisiaj update kalendarium. I wiecie co? Kiedyś prosiłam o edycję postów i wpisywanie nowych wizyt do starych postów. Nie jestem w stanie tego prześledzić. Piszcie nowe posty jednak.
A teraz nie wiem jak u Was ale u mnie ładna pogoda i wybieram się na spacer. Córa chce na wesołe miasteczko tak więc taaaak.
Bez fochow! Have a nice Day.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A ogarnięcie mieszkania to już w ogóle gehenna... z drugiej strony w styczniu będzie 3 trymestr i brzuch coraz większy.
Tak więc podsumowując. Dzisiaj update kalendarium. I wiecie co? Kiedyś prosiłam o edycję postów i wpisywanie nowych wizyt do starych postów. Nie jestem w stanie tego prześledzić. Piszcie nowe posty jednak.
A teraz nie wiem jak u Was ale u mnie ładna pogoda i wybieram się na spacer. Córa chce na wesołe miasteczko tak więc taaaak.
Bez fochow! Have a nice Day.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom