reklama
Hej Agulula111 ja w sumie bóle miewam codziennie od początku, najpierw były silne i takie jak na okres A teraz są mieszane coraz częściej właśnie takie klujace, ale też mam takie uczucie że "ciągnie" mnie tak do dołu, nie wiem w sumie jak to dokładnie opisać.. .Ale nie mam żadnych plamien więc to chyba normalne jest, tak ze jak mam tylko możliwość to odpoczywam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
k.d.30
Fanka BB :)
A termometr bezdotykowy któraś poleci ? Muszę i tak i tak zakupić , bo nam stary padł
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Tego nie polecam bardzo dużym minusem jest to że nie ma podswietlanego wyświetlacza i w nocy mimo że jest sygnał dźwiękowy od 37.8 to i tak trzeba zobaczyć ile dziecko ma °. Trzy razy można pod rząd mierzyć temp.w tym samym miejscu a i tak zawsze wychodzi inna...
Też się cały czas zastanawiam na kupnem tego sprzętu Ale boję się że zeswiruje jak nic nie usłyszę.. .tak ze może będzie lepiej jak sobie odpuszczę.. .sama nie wiem
Joabab też się muszę wziac ostro za segregacje ciuchów, już mi tyle zalega i nie ma gdzie tego trzymać, a przecież trzeba trochę miejsca zrobić dla nowego domownika może jak pójdę na zwolnienie lekarskie to wtedy przygotuję wszystko bo teraz jak wracam po pracy to padnięta jestem
Joabab też się muszę wziac ostro za segregacje ciuchów, już mi tyle zalega i nie ma gdzie tego trzymać, a przecież trzeba trochę miejsca zrobić dla nowego domownika może jak pójdę na zwolnienie lekarskie to wtedy przygotuję wszystko bo teraz jak wracam po pracy to padnięta jestem
Dagi89
Tak właśnie ten firmy kupiłamKurcze nie wiem jaki ma moja gp bo tydzien temu bez problemu znalazla serduszko i sluchalysmy
Dagi a jakiej firmy kupilas ren siostrze? Bo te angelsounds tanie sa
kredka82
Dziewczyny myslalam ostatnio o tej sytuacji z IsalellaSimon i powiem Wam ze nie zgadzam sie z takim zachowaniem. Jestem osoba ktora zawsze mowi co mysli i nie mam sklonnosci zeby komus nieszczerze slodzic jezeli tak nie mysle.
Nie rozumiem dlaczego zrobila takie wielkie halo bo mowa byla o paracetamolu na bol glowy i kilka z nas podzielilo sie wiedza ktora maja. Ja rozumiem ze w jej sytuacji musi byc na lekach zeby funkcjonowac i raczej nie zauwazylam zeby ktos to potepil a mowa byla ogolnie o paracetamolu i jezeli da sie wytrzymac to zeby go nie brac. Nikt nie odniosl sie bezposrednio do niej ani jej nie potepil.
Bardzo mi sie nie podoba to co sie wydarzylo i to forum nie mialoby sensu gdyby kazda kazdej slodzila i popierala bez wyrazania wlasnej opinii.
Jestesmy doroslymi ludzmi i mozemy przeczytac milion opinii i roznych zdan a chyba kazda ma swoj rozum i zrobi i tak jak uwaza a fora takie jak to polegaja na tym zeby sie wspierac i doradzac sobie na tyle ile potrafimy oraz czerpac z doswiadczenia innych.
Nie chcialabym zeby taka sytuacja sie powtorzyla albo zeby ktorakolwiek z nas bala sie wyrazic swojej opinii czy miec swojego zdania.
Nie wiem czy sie ze mna zgadzacie ale jestem ciekawa co o tym myslicie?
Nie rozumiem dlaczego zrobila takie wielkie halo bo mowa byla o paracetamolu na bol glowy i kilka z nas podzielilo sie wiedza ktora maja. Ja rozumiem ze w jej sytuacji musi byc na lekach zeby funkcjonowac i raczej nie zauwazylam zeby ktos to potepil a mowa byla ogolnie o paracetamolu i jezeli da sie wytrzymac to zeby go nie brac. Nikt nie odniosl sie bezposrednio do niej ani jej nie potepil.
Bardzo mi sie nie podoba to co sie wydarzylo i to forum nie mialoby sensu gdyby kazda kazdej slodzila i popierala bez wyrazania wlasnej opinii.
Jestesmy doroslymi ludzmi i mozemy przeczytac milion opinii i roznych zdan a chyba kazda ma swoj rozum i zrobi i tak jak uwaza a fora takie jak to polegaja na tym zeby sie wspierac i doradzac sobie na tyle ile potrafimy oraz czerpac z doswiadczenia innych.
Nie chcialabym zeby taka sytuacja sie powtorzyla albo zeby ktorakolwiek z nas bala sie wyrazic swojej opinii czy miec swojego zdania.
a_gdyby_tak
Ja też nie zamierzamTo ja będę jedyna bez tego ustrojstwa?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzie dobry[emoji5]
@Agulula111 mam nadzieję że dzisiaj już dobrze. Może dzieci się inaczej ułożyły i coś ucisnely? Ja mam czasem tali klujacy ból jak się w nocy obroce na prawa stronę. I kluje mnie w środku więc nie wiem co to - na lewej str jest ok.
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
@Agulula111 mam nadzieję że dzisiaj już dobrze. Może dzieci się inaczej ułożyły i coś ucisnely? Ja mam czasem tali klujacy ból jak się w nocy obroce na prawa stronę. I kluje mnie w środku więc nie wiem co to - na lewej str jest ok.
Ja też nie zamierzam[emoji1] ja już trochę liczę na to że za tydzień dwa poczuje pierwsze ruchy[emoji6] ponoć w drugiej ciąży czuć szybciej - więc niecierpliwie czekam[emoji5]To ja będę jedyna bez tego ustrojstwa?
Ja właśnie tego stresu wolę sobie oszczędzić [emoji6]Też się cały czas zastanawiam na kupnem tego sprzętu Ale boję się że zeswiruje jak nic nie usłyszę.. .tak ze może będzie lepiej jak sobie odpuszczę.. .sama nie wiem
Zgadzam się - chciałabym abyśmy wsZystkie mogły zawsze pisać co myślimy. [emoji5]Dziewczyny myslalam ostatnio o tej sytuacji z IsalellaSimon i powiem Wam ze nie zgadzam sie z takim zachowaniem. Jestem osoba ktora zawsze mowi co mysli i nie mam sklonnosci zeby komus nieszczerze slodzic jezeli tak nie mysle.
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
a_gdyby_tak
Ciężko coś powiedzieć, bo niestety nie znamy się za dobrze. Tylko tyle ile każda z nas chce żeby o niej wiedziano.Dziewczyny myslalam ostatnio o tej sytuacji z IsalellaSimon i powiem Wam ze nie zgadzam sie z takim zachowaniem. Jestem osoba ktora zawsze mowi co mysli i nie mam sklonnosci zeby komus nieszczerze slodzic jezeli tak nie mysle.
Nie wiemy czy ta wzmianka o paracetamolu, która na forum pojawiła się bezpośrednio, rowniez poza forum nie była poruszana kilkukrotnie. Miarka się przebrała, emocje puściły... wiecie o co chodzi? Czasami dla nas najdrobniejsza pierdoła dla kogoś będzie urastac do rangi ogromnego problemu tylko że względu na swoją częstotliwość powtarzania...
Poza tym, heloł, nie zapominajmy że jesteśmy w ciąży. Hormony To przez nie nie działamy racjonalnie. Aaaa... Szelągowska która też jest w ciąży pisze że mózg w ciąży kurczy się o 6%. Wszystkim bez wyjątku [emoji1] A teraz się na mnie obrazcie...
Szkoda, że IsabellaSimon nas porzuciła, bo była tu od początku. Liczę że się na amen nie zaciectrzewi i jeszcze tu zajrzy...
Słyszysz Isabella?
A co do samych naszych/waszych opinii... no cóż też się z nimi wszystkimi zgadzam. Nie wszystko jest zgodne z moimi przekonaniami. Ale każda z nas jest inna i byłoby zbyt nudno gdyby wszystkie zdania były jak z pod sztancy.
Ja forum traktuję jako luźną lekturę. Może coś z niej ciekawego się dowiem, a i tak zrobię po swojemu.
A skoro tak wylewamy żale to powiem wam, że najbardziej boli mnie wasze olewactwo moich postów. Człowiek raz na kilka dni coś wyprodukuje, przysiadzie, pomyśli i jego post przechodzi totalnie bez echa. Nawet palucha nie dostanie... [emoji12] [emoji13] [emoji14] [emoji1] [emoji2] [emoji3]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: