reklama
Ja najpierw miałam dopochwowo, a później jeszcze przez brzuch mój lekarz jest bardzo specyficzny taki śmieszny, że czasem jak już go widzę w warkoczykach (bo czasami sobie zaplata) to chce mi się śmiaćMama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
Mama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
[/QUOTE
Na jednej wizycie wszystko
Witajcie dziewczyny .czytam was od dawna i dopiero teraz odważyłam się napisać. Jestem w 12tyg+2d ciąży mam termin na 11.04.18. To jest moja druga ciąża po baaardzo długiej przerwie(16lat)
Witamy... a ja się śmiałam że mam dużą przerwę.Fajnie Nas przybywa...
IsabellaSimon
Fanka BB :)
witaj mi sie wydawalo ze 7lat to duza przerwa ale ja tez jestem najstarsza na forum wiec inaczej czas leciWitajcie dziewczyny .czytam was od dawna i dopiero teraz odważyłam się napisać. Jestem w 12tyg+2d ciąży mam termin na 11.04.18. To jest moja druga ciąża po baaardzo długiej przerwie(16lat)
IsabellaSimon
Super Brawo dziecWracam z wizyty. Dzidzia ma sie dobrze. 2.75cm 9w4d czyli idealnie jak apka mi wyliczyla.. Musze gdzies sie zarejestrować na usg prenatalne
IsabellaSimon
Roni a Ty gdzie jestes??? wszystko ok???
reklama
Paulina_Austria
Mama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
Najpierw miałam badanie ginekologiczne, później usg dopochwowo również ze względu na krwiaka a na końcu już normalnie przez brzuch. Piękne uczucie widzieć takiego małego człowieczka. Mój był akurat bardzo aktywny. Widziałam u męża chwile wzruszenia i chyba wtedy do niego tak na prawdę wszystko dotarło. Pomimo, że był praktycznie przy wszystkich wizytach i usg to wcześniej nie było za wiele widać.
Macie dziewczyny jakieś przeczucia co do płci? Ja od początku myślałam i czułam ze będzie chłopak a teraz nagle intuicja podpowiada córeczkę Chcecie wiedzieć?