reklama
Ja najpierw miałam dopochwowo, a później jeszcze przez brzuch mój lekarz jest bardzo specyficzny taki śmieszny, że czasem jak już go widzę w warkoczykach (bo czasami sobie zaplata) to chce mi się śmiaćMama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
![]()
Mama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
[/QUOTE![]()
Na jednej wizycie wszystko
Witajcie dziewczyny.czytam was od dawna i dopiero teraz odważyłam się napisać. Jestem w 12tyg+2d ciąży mam termin na 11.04.18. To jest moja druga ciąża po baaardzo długiej przerwie(16lat
)
Witamy... a ja się śmiałam że mam dużą przerwę.Fajnie Nas przybywa...
IsabellaSimon
Fanka BB :)
witajWitajcie dziewczyny.czytam was od dawna i dopiero teraz odważyłam się napisać. Jestem w 12tyg+2d ciąży mam termin na 11.04.18. To jest moja druga ciąża po baaardzo długiej przerwie(16lat
)
IsabellaSimon
SuperWracam z wizyty. Dzidzia ma sie dobrze. 2.75cm 9w4d czyli idealnie jak apka mi wyliczyla.. Musze gdzies sie zarejestrować na usg prenatalne
IsabellaSimon
Roni a Ty gdzie jestes??? wszystko ok???
reklama
Paulina_Austria
Mama1991@ cudne uczucie, mimo że to moja 3 ciąża przeżywam ja tak samo jak poprzednie. Serce rośnie jak widzi się to istotke, mój P z tych twardych, raz widziałam go tylko placzacego. My ślub braliśmy dopiero jak byłam w drugiej ciąży, kościelny z małym przyjęciem dla najbliższych. Ale my zawsze wszystko na opak robiliśmy. Dziewczyny które już miały usg genetyczne. Mialyscie dopochwowo czy przez brzuch robione,?
![]()
Najpierw miałam badanie ginekologiczne, później usg dopochwowo również ze względu na krwiaka a na końcu już normalnie przez brzuch. Piękne uczucie widzieć takiego małego człowieczka. Mój był akurat bardzo aktywny. Widziałam u męża chwile wzruszenia i chyba wtedy do niego tak na prawdę wszystko dotarło. Pomimo, że był praktycznie przy wszystkich wizytach i usg to wcześniej nie było za wiele widać.
Macie dziewczyny jakieś przeczucia co do płci? Ja od początku myślałam i czułam ze będzie chłopak a teraz nagle intuicja podpowiada córeczkę