reklama
O fajny pomysł. Ja tez leginsy... stare spodnie już odłożone...mozr za rok je wcisne Ale znając swoją tendencję do życia to pójdą do kosza....po każdej ciazy mam min 10 kg na stałe na plusieJa też jeansow raczej nie kupuje bo normalnie mi szkoda 70zl a te ciążowe 2 razy tyle [emoji14] widziałam fajny tutorial jak przerobić swoje stare wstawiając panel z gumki w miejsce kieszeni i pewnie spróbuję bo na urodzinki dostanę maszynę do szycia a mam jedne takie mega sprane to je poświecę. Już normalne spodnie mi przeszkadzaja i zamieszkałam na stałe w legginsach
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Brazowooka
Fanka BB :)
Oj witaj w klubie, ja też takie skompiradlo, im mniej wydam tym lepiej, [emoji3]Ja też chyba jednak zainwestuje w legginsy, z przeróbka biedzie ciężko bo chyba tylko jedna parę mam biodrowek, reszta z wysokim stanem więc nie bardzo. Rano jeszcze je wcisne ale po obiedzie wskakuje już w legginsy albo dresy. [emoji4]
Ja rano tez lepiej wyglądam a wieczorem brzuch jak piłka. [emoji41]Oj witaj w klubie, ja też takie skompiradlo, im mniej wydam tym lepiej, [emoji3]Ja też chyba jednak zainwestuje w legginsy, z przeróbka biedzie ciężko bo chyba tylko jedna parę mam biodrowek, reszta z wysokim stanem więc nie bardzo. Rano jeszcze je wcisne ale po obiedzie wskakuje już w legginsy albo dresy. [emoji4]
Ja maluszki ubieralam o jedną warstwę więcej niż sobie. W lato raczej tak samo jak ja. A syarszaki to identycznie jak siebie.A w kwietniu to trzeba inwestować w polarki? W sumie to nie wiem jak ciepło się dziecko ubiera wiosną i latem? Mi to zawsze gorąco jest [emoji14] moja mama za to mega zmarźlak i całe dzieciństwo mnie za ciepło ubierala a ja lazilam zgrzana i spocona. Nawet wiosną jak bylam w podstawowce to byly spodnie rajstopy i skarpety... Podkoszulka i swetetek i kurtka i czapka wiazana pod szyją i szalik itd... Nie muszę chyba mówić ze dzieci się śmiały z bałwana
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilumi to u mnie jest tak samo, rano nie mam mdłości A po południu i wieczorem się zaczyna, też mam przy łóżku chrupki kukurydziane, suchary i wafle ryżowe, i też zarzucam po jednej sztuce i zasypiam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Brazowooka
Fanka BB :)
No dokładnie, rano cosno tam widać ale to tak jak po porządnym śniadaniu, i dlatego wczoraj miałam problem z kupnem sukienki, szukałam jakiegoś luźnego fasony bo jednak trzy imprezy w ciągu miesiąca można sporo się poszerzyć, a babka do mnie w sklepie że ja spokojnie w te obcisłe koronki się wcisne bo nie widać że w ciąży jestem, ja mówię no spoko ale później mi szwy popękaja jak skonsumuje te wszystkie pyszności weselne. No i rzeczywiście wieczorem przymierzam sukienkę a tu już brzuszek się zaznacza i to porządnie. Ale kupiłam taka jak chciałam to mi posłuży [emoji6]