reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej. U mnie przeziębienie i źle samopoczucie. Chyba mi hormony szaleją bo płacze non stop z byle powodu... nawet przy reklamach.
Co do wózka to nie mam nic upatrzonego. Wcześniej miałam jakiś zwykły 3 w1 Ale nie koniecznie byłam zadowolona ze spacerówki. Kupilam wreszcie inna. Lżejsza. Firmy babydesigne.
5.10 idę na usg genetyczne. Mam tez skierowanie na test pappa Ale raczej odpuszczę...
Mam ostatnio dziwne sny... Aż się martwię czy wszytsko z maluchem ok.
Nawet zaczęłam się przyglądać mojemu brzuchowi...ze jakoś maly itd...ale może sobie wymyślam...
Dziś w Lidlu jakieś ciuszki dla małych aż mnie kusi Ale mam jeszcze czas. [emoji16]
A Wy już kupujecie ubranka???
Czy któraś z Was wybiera się na poród w IMiD-zie???(wawa)
Może podpowiecie gdzie kupię fajne jeansy ciążowe [emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. U mnie też hormony buzują na całego, Ale cóż. [emoji6]
Ja już pojedyncze ubranka kupuje [emoji16]
Nie moge się poprostu powstrzymać..
A co do ciazowych jeansów to wczoraj nawet widziałam w h&m - sa naprawdę ładne.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. U mnie przeziębienie i źle samopoczucie. Chyba mi hormony szaleją bo płacze non stop z byle powodu... nawet przy reklamach.
Co do wózka to nie mam nic upatrzonego. Wcześniej miałam jakiś zwykły 3 w1 Ale nie koniecznie byłam zadowolona ze spacerówki. Kupilam wreszcie inna. Lżejsza. Firmy babydesigne.
5.10 idę na usg genetyczne. Mam tez skierowanie na test pappa Ale raczej odpuszczę...
Mam ostatnio dziwne sny... Aż się martwię czy wszytsko z maluchem ok.
Nawet zaczęłam się przyglądać mojemu brzuchowi...ze jakoś maly itd...ale może sobie wymyślam...
Dziś w Lidlu jakieś ciuszki dla małych aż mnie kusi Ale mam jeszcze czas. [emoji16]
A Wy już kupujecie ubranka???
Czy któraś z Was wybiera się na poród w IMiD-zie???(wawa)
Może podpowiecie gdzie kupię fajne jeansy ciążowe [emoji3]

Ja na Wołoskiej planuję jeśli nie będzie komplikacji-tam też chodzę do lekarza.W IMiD koleżanka miała rodzić ale ją odesłali bo był full I na Starynkiewicza pojechała

Ja na Wołoskiej planuję jeśli nie będzie komplikacji-tam też chodzę do lekarza.W IMiD koleżanka miała rodzić ale ją odesłali bo był full I na Starynkiewicza pojechała
O prosze... Ja już mam dwa porody za sobą w IMiD-zie ... z tym że ja planowe cc... Ciekawe jak to teraz bedzie...

Aguska11 kuruj się i odpoczywaj

Ja jeszcze nic nie kupuje ani ż ciuszki ani że sprzętów, jeszcze czekam i oglądam Ale coraz trudniej mi się powstrzymać...

Jutro zaczynam 12 tydz i już nawet przedwczoraj odnotowała m spadek mdłości do zera i się ucieszyłam, że powoli zacznę jeść, hehe za wcześnie bo wczoraj mnie tak dorwalo gdzie po 15stej i do 4 rano akcja...teraz się uspokoiło i zjadłam wafle ryżowego.. ..a mam nadzieję że jeszcze trochę i nam mina te dolegliwosci[emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, wracam po weekendzie, wczoraj byliśmy na zakupach, bo w sobotę wesele, kupiłam sobie sukienkę i moim dziewczynkom no i P kupił zestaw na poprawiny. Zostały jeszcze buty ale to już w sobotę bo mój P dziś w delegacje na tydzień pojechał.
Wózek mi się podoba, tylko kolor nie mój, dzisiaj w Lidlu maja być legginsy, t-shirty ciążowe po 30 zł jak się nie mylę. Te ubranka też mnie korca ale jeszcze czekam, może do końca października. Wczoraj patrzyłam na jeansy ciążowe ale cena mnie powala, 120-140 zł. Wolę chyba kupić jeansy w gumkę, ja z tych co nie lubią za dużo kasy na ubrania wydawać, zresztą poprzednie ciążę przeżyłam bez ciążowek, teraz też dam radę.
U mnie o dziwo emocje są takie jak powinny, może nawet bardziej opanowana jestem, nie raz coś palnełam bez namysłu jak mnie P zdenerwował a teraz gryze się w język.
Witam nowe mamusie, im nas więcej tym lepiej. Ja jeszcze 11 dni i zobaczę naszego maluszka, a tak na serio mam takie silne uczucie że to chłopiec (i już nie chodzi o to że chcemy syna) że zaczęłam mówić że rośnie tam mały Rafałek, jak mnie instynkt zawodzi to mnie córka zlinczuje chyba [emoji23]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Niektóre babki pragną rodzić na karowej...ale ja słyszałam różne opinie... Ja stawiam na IMiD[emoji3]

@Aguska11 ja juz pojedyncze neutralne ciuszki kupuje, rozglądam się za polarowym kombinezonikiem uzywanym w dobrym stanie. Obserwuje facebooka tam mam taką grupę z mojego miasta babeczek, które sprzedają po swoich dzieciach ciuszki :)
@Annawr u mnie rano mdłości juz nie ma ale za to kolo 18 i 3 w nocy bywają okropne :/ W nocy jem chrupka kukurydzianego, doslownie jednego i przechodzi i śpię dalej

Hej dziewczyny, wracam po weekendzie, wczoraj byliśmy na zakupach, bo w sobotę wesele, kupiłam sobie sukienkę i moim dziewczynkom no i P kupił zestaw na poprawiny. Zostały jeszcze buty ale to już w sobotę bo mój P dziś w delegacje na tydzień pojechał.
Wózek mi się podoba, tylko kolor nie mój, dzisiaj w Lidlu maja być legginsy, t-shirty ciążowe po 30 zł jak się nie mylę. Te ubranka też mnie korca ale jeszcze czekam, może do końca października. Wczoraj patrzyłam na jeansy ciążowe ale cena mnie powala, 120-140 zł. Wolę chyba kupić jeansy w gumkę, ja z tych co nie lubią za dużo kasy na ubrania wydawać, zresztą poprzednie ciążę przeżyłam bez ciążowek, teraz też dam radę.
U mnie o dziwo emocje są takie jak powinny, może nawet bardziej opanowana jestem, nie raz coś palnełam bez namysłu jak mnie P zdenerwował a teraz gryze się w język.
Witam nowe mamusie, im nas więcej tym lepiej. Ja jeszcze 11 dni i zobaczę naszego maluszka, a tak na serio mam takie silne uczucie że to chłopiec (i już nie chodzi o to że chcemy syna) że zaczęłam mówić że rośnie tam mały Rafałek, jak mnie instynkt zawodzi to mnie córka zlinczuje chyba [emoji23]

p19ucsqvyg9mlpha.png
No właśnie ta cena spodni tez mnie dobija... Ja tez nie lubię wydawać kasy na ciuchy.
Pokaż nam się w sukience na wesele[emoji3]

Ja mam dziś lenia....

reklama
@Aguska11 ja juz pojedyncze neutralne ciuszki kupuje, rozglądam się za polarowym kombinezonikiem uzywanym w dobrym stanie. Obserwuje facebooka tam mam taką grupę z mojego miasta babeczek, które sprzedają po swoich dzieciach ciuszki :)
@Annawr u mnie rano mdłości juz nie ma ale za to kolo 18 i 3 w nocy bywają okropne :/ W nocy jem chrupka kukurydzianego, doslownie jednego i przechodzi i śpię dalej
Dobrze Ci... Ja tez bym już chciała coś kupic a najlepi3j znać płeć Ale u mnie to wszyscy tacy przesadni że nie można wczesnie itd.... Ja tam w to nie wierzę...ale zostanę wyklęta jak zacznę kompletowac wyprawkę. Ehhhh

Do góry