alunia87
Fanka BB :)
Ja mam nadzieje, ze mi 5 października pozwoli juz normalnie funkcjonować.Dalej się boje, że te plamienia powrócą, ale że to z nadżerki to nie powinny bobasowi zagrażać.Niestety tego teraz już nie wylecze przed ciążą tez nie chciał mi tego ruszać, a teraz stres.Aaaaaa bym zapomniała. Dziś dotarły legginsy z allegro te zimowe i jeszcze inne i są ok. Myślałam, że będą bardziej ocieplane ale są lekko (mi pasuje bo mi ciągle gorąco i nie przegrzeję się w pomieszczeniach). Długość mnie powaliła bo mi nawet kostki zakrywa więc na +
Zarówno te zimowe jak i z kieszeniami (cienkie od tego samego sprzedawcy) nie prześwitują. Dziwny trochę ten panel na brzuch dla mnie ale to pewnie do ciążowych rzeczy trzeba się przyzwyczaić. Nie przywykłam że mi coś prawie pod cycki sięga.
Mnie dobija brak ręki jednej bo też bym coś porobiła, oogarniała przed zimą, powynosiła rzeczy na strych itd (okna zostawiam mężowi bo sobie nawet do tego myjke parową sprawił to niech śmiga). Poza zadyszką po wejściu na schody albo odwiedzeniu paczkomatu rano (jeszcze mi serce wali!) to czuję się spoko i myślę że jak ręka wróci do sprawności to coś tam podziałam
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom