reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dlatego wracając do Polski musze mieszkać na drugim końcu żeby się z nikim nie widzieć żeby nikt mi się nie wracał w wychowanie :D ja mam zły charakter :D mowie co myślę i czasami prowadzi to do ostrej wymiany zdań [emoji14] a tak to jednych i drugi zobaczę 2 razy do roku i starczy :D
ja mieszkam w innym kraju a i tak nie brakuje okazji do klorni :(

ja mieszkam w innym kraju a i tak nie brakuje okazji do klorni :(
Ja zapytam się co słuchać u nich jak mój rozmawia z nimi i bardzo ich Lubie ale to teściowie, mój tak samo reaguje na wizytę mojej mamy więc jesteśmy kwita :D jak nawet na odległość lubia się kłócić to unikaj jak najwięcej ich, a zobaczysz się będzie Ci się lepiej żyło :)

No i moja siostra się dowiedziała, nawet nie chce myśleć o tym co gadała. Chyba tak naprawdę jej nie znam. [emoji22]

p19ucsqvyg9mlpha.png
oj przykro mi :( a skad sue dowiedziala? ja ciagle milcze- mama i ciotka...

Hej dziewczyny ale mnie kręgosłup boli od niedzieli. Byłam na grzybach z partnerem i potem myłam akwarium. Za dużo schylania się i chyba przesadziłam. Jutro mam wizytę u diabetologa a w piątek ginekolog. Nie mogę się doczekac by zobaczyć kruszynkę. Schizuje ze coś jest nie tak od tamtego ataku kolki. Mdłości jakby powoli ustają i może temu mnie to niepokoi bo jak się źle czułam przynajmniej wiedziałam, ze maleństwo się rozwija.
Przyjechały meble i partner je składa juz od piątku. Plus jest taki, ze została mu tylko duża szafa. Wiec łóżko, szafki nocne i komody nasze i dziecka są juz w komplecie ^^ Niedługo przeprowadzka

Vegemama - ja bym miała dopiero w przyszły poniedziałek, gdyby nie to że lekarza od usg nie ma w przyszły I kolejny poniedziałek, więc musiał mnie przyjąć w ten ;)
doczekasz się.

oj dziewczyny, z tymi teściowymi ;)

hehe, a moją mamę ostatnio pytają koleżanki jaką trzeba być teściową I co trzeba a co nie trzeba robić zeby być dobra teściową :-D:rofl2: bo moja mama doświadczona tesciowa od 10 lat, a koleżanki dopiero świeże teściowe. hehe :-D

reklama
Do góry