reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dlatego wracając do Polski musze mieszkać na drugim końcu żeby się z nikim nie widzieć żeby nikt mi się nie wracał w wychowanie :D ja mam zły charakter :D mowie co myślę i czasami prowadzi to do ostrej wymiany zdań [emoji14] a tak to jednych i drugi zobaczę 2 razy do roku i starczy :D
ja mieszkam w innym kraju a i tak nie brakuje okazji do klorni :(

ja mieszkam w innym kraju a i tak nie brakuje okazji do klorni :(
Ja zapytam się co słuchać u nich jak mój rozmawia z nimi i bardzo ich Lubie ale to teściowie, mój tak samo reaguje na wizytę mojej mamy więc jesteśmy kwita :D jak nawet na odległość lubia się kłócić to unikaj jak najwięcej ich, a zobaczysz się będzie Ci się lepiej żyło :)

No i moja siostra się dowiedziała, nawet nie chce myśleć o tym co gadała. Chyba tak naprawdę jej nie znam. [emoji22]

p19ucsqvyg9mlpha.png
oj przykro mi :( a skad sue dowiedziala? ja ciagle milcze- mama i ciotka...

Hej dziewczyny ale mnie kręgosłup boli od niedzieli. Byłam na grzybach z partnerem i potem myłam akwarium. Za dużo schylania się i chyba przesadziłam. Jutro mam wizytę u diabetologa a w piątek ginekolog. Nie mogę się doczekac by zobaczyć kruszynkę. Schizuje ze coś jest nie tak od tamtego ataku kolki. Mdłości jakby powoli ustają i może temu mnie to niepokoi bo jak się źle czułam przynajmniej wiedziałam, ze maleństwo się rozwija.
Przyjechały meble i partner je składa juz od piątku. Plus jest taki, ze została mu tylko duża szafa. Wiec łóżko, szafki nocne i komody nasze i dziecka są juz w komplecie ^^ Niedługo przeprowadzka

Vegemama - ja bym miała dopiero w przyszły poniedziałek, gdyby nie to że lekarza od usg nie ma w przyszły I kolejny poniedziałek, więc musiał mnie przyjąć w ten ;)
doczekasz się.

oj dziewczyny, z tymi teściowymi ;)

hehe, a moją mamę ostatnio pytają koleżanki jaką trzeba być teściową I co trzeba a co nie trzeba robić zeby być dobra teściową :-D:rofl2: bo moja mama doświadczona tesciowa od 10 lat, a koleżanki dopiero świeże teściowe. hehe :-D

reklama
Do góry