reklama
IsabellaSimon
Fanka BB :)
ja mieszkam w innym kraju a i tak nie brakuje okazji do klorniDlatego wracając do Polski musze mieszkać na drugim końcu żeby się z nikim nie widzieć żeby nikt mi się nie wracał w wychowanie ja mam zły charakter mowie co myślę i czasami prowadzi to do ostrej wymiany zdań [emoji14] a tak to jednych i drugi zobaczę 2 razy do roku i starczy
Dagi89
Ja zapytam się co słuchać u nich jak mój rozmawia z nimi i bardzo ich Lubie ale to teściowie, mój tak samo reaguje na wizytę mojej mamy więc jesteśmy kwita jak nawet na odległość lubia się kłócić to unikaj jak najwięcej ich, a zobaczysz się będzie Ci się lepiej żyłoja mieszkam w innym kraju a i tak nie brakuje okazji do klorni
IsabellaSimon
oj przykro mi a skad sue dowiedziala? ja ciagle milcze- mama i ciotka...No i moja siostra się dowiedziała, nawet nie chce myśleć o tym co gadała. Chyba tak naprawdę jej nie znam. [emoji22]
Lilumi
Hej dziewczyny ale mnie kręgosłup boli od niedzieli. Byłam na grzybach z partnerem i potem myłam akwarium. Za dużo schylania się i chyba przesadziłam. Jutro mam wizytę u diabetologa a w piątek ginekolog. Nie mogę się doczekac by zobaczyć kruszynkę. Schizuje ze coś jest nie tak od tamtego ataku kolki. Mdłości jakby powoli ustają i może temu mnie to niepokoi bo jak się źle czułam przynajmniej wiedziałam, ze maleństwo się rozwija.
Przyjechały meble i partner je składa juz od piątku. Plus jest taki, ze została mu tylko duża szafa. Wiec łóżko, szafki nocne i komody nasze i dziecka są juz w komplecie ^^ Niedługo przeprowadzka
Przyjechały meble i partner je składa juz od piątku. Plus jest taki, ze została mu tylko duża szafa. Wiec łóżko, szafki nocne i komody nasze i dziecka są juz w komplecie ^^ Niedługo przeprowadzka
kredka82
Ja nusze do przyszlego piatku czekac.A mnie zastanawia że ja tu jestem jedną z tych bardziej zaawansowanych a tyle osób już przyjemną miało prenatalne. To nie fair że muszę czekać do czwartku! [emoji14]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dominika81
Vegemama - ja bym miała dopiero w przyszły poniedziałek, gdyby nie to że lekarza od usg nie ma w przyszły I kolejny poniedziałek, więc musiał mnie przyjąć w ten
doczekasz się.
oj dziewczyny, z tymi teściowymi
hehe, a moją mamę ostatnio pytają koleżanki jaką trzeba być teściową I co trzeba a co nie trzeba robić zeby być dobra teściową bo moja mama doświadczona tesciowa od 10 lat, a koleżanki dopiero świeże teściowe. hehe
doczekasz się.
oj dziewczyny, z tymi teściowymi
hehe, a moją mamę ostatnio pytają koleżanki jaką trzeba być teściową I co trzeba a co nie trzeba robić zeby być dobra teściową bo moja mama doświadczona tesciowa od 10 lat, a koleżanki dopiero świeże teściowe. hehe
reklama