reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Mój to np w 2 pokojach nie zamiata bo nie. W lazienkach zapomniał a w kuchni jutro które nie nastąpiło od niedzieli [emoji14] pies linieje a jest dlugowlosy wiec wszedzie są zbitki kłaków :D Jego zlew to prawie brązowy... Nie mogę się doczekać zdjecia gipsu! Dziś go pochwale bo skręcił nowe łóżko dwie sxuflady i szafkę nocna. Ja w polowie wysiadłam a tylko przytrzymywalam i podawalam śrubki. Kręgosłup powiedział stanowcze STOP.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też niestety pies przyczynia się do ogólnego bałaganu.Do łazienki nie wchodzi, bo boji się kompieli to tylko ona jest wolna od sierści.Tak to masakra jasne panele i czarna sierść w takich ilościach, że masakra.Czesanie nie pomaga, bo i tak się sypie.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
VegeMama to skomplikowana sytuacja z moją siostrą, pisałam o tym gdy Ciebie chyba jeszcze nie było na forum. Po krótce powiem tyle że maz mojej siostry jest bezpłodny, nic z tym nie robią, ona odpuściła, on się wstydzi że nie może mieć dzieci, ehh teraz jej żal o to, odbija się na mnie.

p19ucsqvyg9mlpha.png
No tak... ja nie skojarzylam...
Moze Twoja ciaza ja posunie do jakiegos dzialania

Cześć Dziewczyny,

Isabelle spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe! Spełnienia wszystkich marzeń!

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które są po wizytach i wszystko prawidłowo się rozwija :)

Kciuki za dzisiejsze "pacjentki" (tak, za siebie również):

20 (15:00) lucky789 / gin, usg prenat. /
20 (16:00) a_gdyby_tak / usg /
20 (18:00) Iwona Waw / usg gen. + prenat. /
20 (----:----) pati0212 / b. prenat. przesiew. /

Otrząsnęłam się już, więc jak dobiorę się do wyników to napiszę o moim hashi ;(

Miłego dnia Dziewczyny, mimo że za oknem plucha...[emoji299]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny,

Isabelle spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe! Spełnienia wszystkich marzeń!

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które są po wizytach i wszystko prawidłowo się rozwija :)

Kciuki za dzisiejsze "pacjentki" (tak, za siebie również):

20 (15:00) lucky789 / gin, usg prenat. /
20 (16:00) a_gdyby_tak / usg /
20 (18:00) Iwona Waw / usg gen. + prenat. /
20 (----:----) pati0212 / b. prenat. przesiew. /

Otrząsnęłam się już, więc jak dobiorę się do wyników to napiszę o moim hashi ;(

Miłego dnia Dziewczyny, mimo że za oknem plucha...[emoji299]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo sie dzieje dzis[emoji6]
Dziewczyny kciuki zacisniete i czekamy na dobre wiadomosci!

Ja mam rudego kota I temat sierści nie jest mi obcy. Odkurzanie 2 razy dziennie bo ja mam swoje schizy. Ale tak jak troszkę Was poczytałam to musze chyba odpuścić bo nie dam rady sama tego tak ogarniać na tip top. M pomaga w zakupach I na tym konczy sie jego rola.Czasem zawozi do szkoły,no I we wtorki na trening. A ja to chyba niewolnik garow,mopa I oskurzacza.

Ja mam szarego i czarnego kota i czarnego psa i panele wzielam takie mocno mazane szare stylizowane na stare a kociej siersci nie widać nawet ale psia jest tak puchata że nawet panele nie pomagają bo leży w klebkach. Na szczęście tak zle jest tylko w sezonie linienia a tak to furminator daje radę. :)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Skad ja to znam... furminator tez mam i polece kazdej dla kazdej kociary[emoji6]

Ojj dziewczyny współczuję Wam z chłopami, fakt mój się nie nadaje do wieszania prania bo schnie tydzień wtedy ale do reszty jak najbardziej :) robi wszystko nawet sam sobie gotuje bo mnie odrzuciło od mięsa i go nawet nie dotykam [emoji14] wiec mam luzik [emoji14]

Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty! :)

reklama
Dziewczyny musicie swoich m bardziej przycisnac! Mi zawsze mama i tesciowa mowily ze jak sobie od poczatku nauczysz tak bedziesz miala wiec moj m robi doslownie wszystko (tylko ciast nie piecze) oczywiscie nie wszystko zrobi tak dokladnie jak ja ale sie stara i to nie tylko teraz bo zawsze obowiazki w domu dzielilismy.
Moze gdybym byla na l4 to bym cos wiecej zrobila bo teraz jak mam sile to staram sie cos popracowac (pracuje w domu)

Do góry