reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

@alunia87 mam nadzieje, ze wszystko szybko się ułoży i już niedługo będziesz w domu :) a tego dziada co pijany do szpitala przyszedł powinni na zbity pysk z oddziału wyrzucić :/ niedawno tez przechodziłam stan zapalny zęba , na dziąseł pojawiła się zmiana ropna i cholernie bolało, ale dzień płukania Dentosept wystarczył i obyło się bez lekarzy i szpitala. Jednak wciąż się boje bo mam 2 zeby do wyrwania i jeden do wyleczenia :( w następnym tyg zaczynam dentystę bo już mnie sepsa straszą w razie cesarki :(

reklama
Ciazowe dolegliwosci mi przeszly:/ schizuje juz dzisiaj.. Ani mdlosci ani nic :/
Ma któraś z Was tak ze przechodzą i wracają
Ja w poprzedniej ciąży wymiotowałam 20h na dobę przez 7 miesięcy... W tej jakoś wybiórczo, co któryś dzień mam spokój, albo lekko mnie mdli, albo w ogóle nic, jakbym w ciąży nie była :)

Ja też zaczęłam plamić w nocy. Akurat na dziś mam wizytę u gin. Jestem przerażona, choć wiem, że to nie musi być nic groźnego. Niestety krew jasnoczerwona, ale w niedużej ilości.

Kurde leżę w tym szpitalu i przyszedł do klientki obok jej fagas, bo inaczej tego nie nazwę.Nie dość ze godzina 21 to jeszcze pijany i człowiek musi się na słuchać tego wszystkiego.Tacy ludzie to nie powinni mieć dzieci tylko najpierw do aa.I jeszcze sobie spi na łóżku no masakra jakaś.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
o kurde ze go nie przegonili ...a Ciebie kiedy wypuszcza?

Zrobili juz krew wyszedł stan zapalny podobno z zębami związany, a jutro mocz.Plamienia ustały tylko podbrzusze dalej boli.

Serio? mozna plamic w ciazy od infekcji zeba? strasznie sie zdziwilam...wiem ze o zeby trzeba dbac bo bakterie prosto do krwi ida ale zawsze myslalam ze to o sepse chodzi...

Ja w poprzedniej ciąży wymiotowałam 20h na dobę przez 7 miesięcy... W tej jakoś wybiórczo, co któryś dzień mam spokój, albo lekko mnie mdli, albo w ogóle nic, jakbym w ciąży nie była :)
oj kurcze to hard core ! ja ani wtedy ani teraz...i gdyby nie ten cholerny kregoslup i brak sily to czulabym sie rewelacyjnie...

kurcze pol nocy przewylam z bolu....nie wyrobie z tym kregoslupem !!! :( zastanawiam sie czy isc do pracy bo siedzenie mi nie sluzy...ale do domu ma przyjsc nowa lodoeka wiec trzeba stara wyniesc i w dodadku szafke przewiercic wyzej a ja nie lubie takich rzeczy i wszystko mnie wkurza...znaczy ja i tak bym nic nie robila ale samo zamieszanie mnie do szalu doprowadzi!!!

reklama
Ja też zaczęłam plamić w nocy. Akurat na dziś mam wizytę u gin. Jestem przerażona, choć wiem, że to nie musi być nic groźnego. Niestety krew jasnoczerwona, ale w niedużej ilości.
Będzie dobrze zobaczysz.Wczoraj tez plamilam na początek na różowo dopiero po luteinie na brązowo.Dostaniesz leki i będziesz musiała odpoczywać.

Do góry