reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Oczywiscie teraz mam swiadomosc ze to dobrze bo dla dzidziusia zdrowiej bez słodyczy.. .tylko to jest tak niesamowite zjawisko że organizm wyłącza ż diety to co niezdrowe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oczywiscie teraz mam swiadomosc ze to dobrze bo dla dzidziusia zdrowiej bez słodyczy.. .tylko to jest tak niesamowite zjawisko że organizm wyłącza ż diety to co niezdrowe

Mój organizm nie jest tak niesamowity :p jest mi permanentnie niedobrze, wymiotuję, mam refluks, ale w chwili przerwy od sensacji żołądkowych:
a) chętnie zjem coś słodkiego, albo niezdrowego
b) mogłabym wypić drina
c) zapaliłabym fajkę :p - chociaż jak gdzieś przechodzę i ktoś pali to śmierdzi mi strasznie - ale zawsze tak miałam.

BlackBerry mnie też mdli w sumie cały dzień, mam wrażenie że popołudniu i wieczorem jest gorzej...ale mam ciągle jedna zachcianke- frytki z Maca

Mój organizm nie jest tak niesamowity :p jest mi permanentnie niedobrze, wymiotuję, mam refluks, ale w chwili przerwy od sensacji żołądkowych:
a) chętnie zjem coś słodkiego, albo niezdrowego
b) mogłabym wypić drina
c) zapaliłabym fajkę :p - chociaż jak gdzieś przechodzę i ktoś pali to śmierdzi mi strasznie - ale zawsze tak miałam.
Mój organizm też nie jest niesamowity ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Też czytałam że do 12stego jest dopochwowo, ale koleżanka w 11 tyg miała robione przez powłoki brzuszne tylko że ona chudziutka jak szczypiorek jest

Wspominałam rano, że wystąpiły u mnie plamienia.Juz jestem po wizycie u lekarza z dzidzia wszystko w porządku.Krwiaka żadnego nie widac i obraz prawidłowy.Plamienia ustały, ale boli mnie podbrzusze i musiałam zostać w szpitalu.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja się chyba za szybko pochwalilam ze aptety wrócił ;/ dzisiaj zdążyłam tylko godzinę popracować i musiałam wrócić do domu, dostałam migreny i pierwsze wymioty :( mam tylko nadzieje ze to jednorazowy incydent....

Czytałam na internecie i różne opinie są co do usg, jedne piszą ze miały nawet 24 a inne ze po 12 tc juz przez brzuszek - co lekarz to pewnie inna taktyka :)

Alunia lepiej jak będziesz pod opieką gdyby coś się działo :* [emoji173]

reklama
Do góry