Dominika81
Fanka BB :)
Mnie też dziś cos żołądek boli. Ale to pewnie przez to że dziś się źle odżywiam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień fast foodow?Mnie też dziś cos żołądek boli. Ale to pewnie przez to że dziś się źle odżywiam...
Ja na położna tez trafiłam sympatyczna, ale reszta to udusić heheh okaże się jak będzie dalej, na pewno polecę na tydzień do Polski żeby zrobić sobie tam wszystkie badania aby mieć pewność że niczego nie lekceważąHej dziewczyny no powiem wam że te historie z waszymi lekarzami bardzo nieprzyjemne... ja trafiłam na wspaniałych lekarzy ( obie Niemki) lekarka rodzinna mega sympatyczna i przebojowa A moja ginekolog ostoja spokoju, ciepła i naprawdę się czuje że poświęca całą swoją uwagę dla Ciebie.. byłam już na dwóch wizytach które trwały po godzinie, 40 min w samym gabinecie i 20 na pobranie krwi i takie tam... też przyszłam z listą pytan ( i to niektóre na pewno byly dla niej banalne) Ale nie dala w ogóle odczuć że jej się spieszy i cierpliwie odpowiadała na wszystkie...takze jestem narazie zadowolona
Mi też coś dzisiaj wrócił apetyt, ale niestety pobolewa mnie brzuch i ciągnie po prawej stronie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Drożdżówek i orzeszków śniadanie ok ale potem woziłam syna na turniej i dojadałam po drodzeDzień fast foodow?
Tak my wszystkie po ivf raczej jestesmy zwolenniczkami nospy bo jednak skurczy kazda sie obawia..Mi w pl lekarz mówił że można nospe do 3 na dobę ale ja jak już to naprawdę biorę jak muszę i to jedna.
Ale znam koleżanki które tak stosowały przy ivf i naprawdę jest ok