reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Pewnie to glupie pytanie ale to moja pierwsza ciąża. Mowa o skurczach porodowych czy jakich? Nospa na nie pomaga? Mi nospa nawet podczas okresu nic nie dawała.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja tez pierwsza i gdy tylko czuje pobolewanie w dole brzucha albo taki bol.jak na okres to biore mospe. Na poczatku mnie tak bolalobze bralam 6 dziennie, teraz czasem 1 czasem 2-3 ale jakos czuje sie bezpieczniej jak wezme

O kurcze to aż tak Cie boli? Mnie tam poboli czasemale do moich bóli okresowych to się nie umywa ( prawie wymiotowalam z bólu i mnie w pól zginało. Zazwyczaj 2 pierwsze dni przesypiałam -mialam tego farta że przypadało albo w weekend albo w jakieś wolne).

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bolalo bardziej niz przy @ a wiedzialam ze kazde skurcze ktore odczuwam moga byc biebezpieczne wiec sie faszerowalam. Najwieksze bole chyba mialam jak planilam przez kilka dni. Teraz to tak jak mowie jak czuje bol to od razu biore. I tu nie chodzi o to ze biore bo boli bo bol jestem w stanie wytrzymac tylko kazdy taki bol moze byc zagrozeniem dla ciazy a ja juz tyle przeszlam ze najzwyczajniej w swiecie sie boje.

Ja na położna tez trafiłam sympatyczna, ale reszta to udusić heheh okaże się jak będzie dalej, na pewno polecę na tydzień do Polski żeby zrobić sobie tam wszystkie badania aby mieć pewność że niczego nie lekceważą :)
a to fakt ja w pierwszej ciszy dppiero w Pl gin stwierdzil za mam anemie i dal zelazo :(

reklama
Dzień dobry[emoji4]
Ale cisza - od razu idzie wyczuć Weekend[emoji6]

Wstrętna pogoda [emoji35] od rana tylko leżę w łóżku i jem, nawet córci nic się nie chce tylko bajki ogląda...

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry