reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja np. , leki przeciwbolowe biore tylko wtedy kiedy musze , a musze gdy mnie glowa boli. To ,ze mnie podbrzusze boli to nie znaczy ,ze od razu bede brala przeciwbolowe. W koncu przezylam dwa porody drogami natury w tym pierwszy wogole bez znieczulenia Moj prog bolu jest wysoki ( tak mi sie zdaje [emoji6] ) po tych moich porodach mowilam znajomym, ze ja moge rodzic za nich [emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez biorę tylko przy migrenie a z reszta musze sobie poradzić bo wolę zostawić rezerwę tabletek na moje piękne migreny hehe

Dzisiaj coś mnie ciągnie w jajnikach i podbrzuszek, leżę cały dzień i jem [emoji50][emoji50][emoji50]

Ja dzisiaj też leze i jem, tez mnie dzisiaj pobolewa i ciagnie z tym ze w lewym boku tym razem :) Apetyt wraca, nie dobrze bo czuje ze utyje [emoji14]

reklama
Chciałabym mieć apetyt :D Nadal jem jak już muszę bo mnie mdli :/ Na obiad zrobiłam placki z jabłkiem to nawet zjadłam (gdzieś obrazek widziałam i mnie na nie wzięła ochota) ale teraz dalej mi się nie chce nic jeśc a byłaby już pora bo zaczyna mdlić :/
Mi też dzisiaj apetyt dopisuje, zobaczymy jak długo :D jutro idę do mamy na obiad jestem ciekawa ile zjem [emoji14]

Do góry