reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

@lucky789 Tak czuje sie dobrze leze duzo odpoczywam sie wygrzewam zeby nie gardlo ... To wogle dobrze. Czasem mam odruch wymiotny i ale bEz dluzszego posiedzenia z toaleta :)
@SOMEONE Mowia ze sie zdarza ale sie wybiore

Mi lekarz na lekkie krwawienia dal luteine i no spe ale nie biore no spy. Teraz podczas chorby to tylko raz wzielam ten paracetamol :)

reklama
GP -General Practitioner ;) lekarz internista/pierwszego kontaktu.

Moj akurat jest boski -Dr Rakowicz i nie dosc ze z 5 sprawami przylaze to jeszcze na jednej wizycie ogarniam recepty dla siebie i dla synka ;) ale fakt to fart poprzedni moj gp tez Polak ale nie przyjemny : ( i nie pomocny :(
U nas na przychodni jest napisane Group Practice ,wiec bylam pewna, ze skrot od tego.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

GP -General Practitioner ;) lekarz internista/pierwszego kontaktu.

Moj akurat jest boski -Dr Rakowicz i nie dosc ze z 5 sprawami przylaze to jeszcze na jednej wizycie ogarniam recepty dla siebie i dla synka ;) ale fakt to fart poprzedni moj gp tez Polak ale nie przyjemny : ( i nie pomocny :(
U nas nie ma Polakow niestety [emoji6] nie mamy tak dobrze [emoji20]

Coś Ty! Nie ma szans czasami na jedną wizytę w ciągu dnia a co dopiero 3 :D ja to musze od 8 dzwonić i czekać na wolną linie a i tak czasami jest ze 8.05 jest juz wszystko zajęte...

To i tak niezle, jak ja się chciałam umówić z GP na pierwsza wizytę w sprawie ciazy to musiałam czekać dwa tygodnie, bo stwierdzili ze przyjmują tylko pilne przypadki...

f2w33e3ki4akvluu.png

Someone no porazka na maxa... wredna baba! Ja u mojej to siedze ile trzeba. Nigdy mnie z buta nie potraktowala..
A co na tym palcu masz? Noze idz do dermatologa albonchocby w aptece to pokaz bo jak ro jakis grzyb lub cos to lepiej wyleczyc.
Moj lekarz powiedzial z3 paracetamol to ostatecznosc i zeby unikac i ns pewno duzo lepsza jest nospa (mozna brac do 6szt dziennie - ja na piczatku tyle bralam bo tez mnie tak bolalo)
Na palcu mam taka jakby twarda krostke. Nie rosnie ona w tempie ekspresowym, ale troche sie powieksza

Lyknelam ta tabletke cyclizine rano ,pipisalam z wami i usnelam. Ale to tak mnie zmoglo, ze nawet nie wiem kiedy [emoji6] Obudzilam sie pare minut temu. Mam nadzieje, ze to nie sa skutki po tym leku i nie bede ciagle chodzic snieta [emoji17]

To i tak niezle, jak ja się chciałam umówić z GP na pierwsza wizytę w sprawie ciazy to musiałam czekać dwa tygodnie, bo stwierdzili ze przyjmują tylko pilne przypadki...

f2w33e3ki4akvluu.png
A to u mnie ze mój z pierwszą ciąża zadzwonił czy możemy umówić się z położna na pierwsze spotkanie bo dziewczyna jest e ciąży to się go zapytali "do usunięcia czy planowana" tak zdebial ze nie wiedział co ma odpowiedzieć....

reklama
Lepiej tego nie moglas napisac! Ten paracetamol i nurofen (te ciezsze przypadki[emoji23]) to leki na cale zlo[emoji23][emoji23][emoji23]
Dlatego też nie chce tutaj rodzic ani wychowywać dziecka, nie jestem zwolenniczką antybiotyków ale jak pójdę z dzieckiem i powiedzą mi paracetamol na wsyztsko to się zalamie [emoji14] i mogłabym mu piznac w łeb :D

Do góry