reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

@lucky789 Tak czuje sie dobrze leze duzo odpoczywam sie wygrzewam zeby nie gardlo ... To wogle dobrze. Czasem mam odruch wymiotny i ale bEz dluzszego posiedzenia z toaleta :)
@SOMEONE Mowia ze sie zdarza ale sie wybiore

Mi lekarz na lekkie krwawienia dal luteine i no spe ale nie biore no spy. Teraz podczas chorby to tylko raz wzielam ten paracetamol :)

reklama
GP -General Practitioner ;) lekarz internista/pierwszego kontaktu.

Moj akurat jest boski -Dr Rakowicz i nie dosc ze z 5 sprawami przylaze to jeszcze na jednej wizycie ogarniam recepty dla siebie i dla synka ;) ale fakt to fart poprzedni moj gp tez Polak ale nie przyjemny : ( i nie pomocny :(
U nas na przychodni jest napisane Group Practice ,wiec bylam pewna, ze skrot od tego.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

GP -General Practitioner ;) lekarz internista/pierwszego kontaktu.

Moj akurat jest boski -Dr Rakowicz i nie dosc ze z 5 sprawami przylaze to jeszcze na jednej wizycie ogarniam recepty dla siebie i dla synka ;) ale fakt to fart poprzedni moj gp tez Polak ale nie przyjemny : ( i nie pomocny :(
U nas nie ma Polakow niestety [emoji6] nie mamy tak dobrze [emoji20]

Coś Ty! Nie ma szans czasami na jedną wizytę w ciągu dnia a co dopiero 3 :D ja to musze od 8 dzwonić i czekać na wolną linie a i tak czasami jest ze 8.05 jest juz wszystko zajęte...

To i tak niezle, jak ja się chciałam umówić z GP na pierwsza wizytę w sprawie ciazy to musiałam czekać dwa tygodnie, bo stwierdzili ze przyjmują tylko pilne przypadki...

f2w33e3ki4akvluu.png

Someone no porazka na maxa... wredna baba! Ja u mojej to siedze ile trzeba. Nigdy mnie z buta nie potraktowala..
A co na tym palcu masz? Noze idz do dermatologa albonchocby w aptece to pokaz bo jak ro jakis grzyb lub cos to lepiej wyleczyc.
Moj lekarz powiedzial z3 paracetamol to ostatecznosc i zeby unikac i ns pewno duzo lepsza jest nospa (mozna brac do 6szt dziennie - ja na piczatku tyle bralam bo tez mnie tak bolalo)
Na palcu mam taka jakby twarda krostke. Nie rosnie ona w tempie ekspresowym, ale troche sie powieksza

Lyknelam ta tabletke cyclizine rano ,pipisalam z wami i usnelam. Ale to tak mnie zmoglo, ze nawet nie wiem kiedy [emoji6] Obudzilam sie pare minut temu. Mam nadzieje, ze to nie sa skutki po tym leku i nie bede ciagle chodzic snieta [emoji17]

To i tak niezle, jak ja się chciałam umówić z GP na pierwsza wizytę w sprawie ciazy to musiałam czekać dwa tygodnie, bo stwierdzili ze przyjmują tylko pilne przypadki...

f2w33e3ki4akvluu.png
A to u mnie ze mój z pierwszą ciąża zadzwonił czy możemy umówić się z położna na pierwsze spotkanie bo dziewczyna jest e ciąży to się go zapytali "do usunięcia czy planowana" tak zdebial ze nie wiedział co ma odpowiedzieć....

reklama
Lepiej tego nie moglas napisac! Ten paracetamol i nurofen (te ciezsze przypadki[emoji23]) to leki na cale zlo[emoji23][emoji23][emoji23]
Dlatego też nie chce tutaj rodzic ani wychowywać dziecka, nie jestem zwolenniczką antybiotyków ale jak pójdę z dzieckiem i powiedzą mi paracetamol na wsyztsko to się zalamie [emoji14] i mogłabym mu piznac w łeb :D

Do góry