reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

O ja tez sie wlasnie obudzilam czyli jest postep bo kilka ostatnich nocy nieprzespanych mialam.

Dziewczyny ja chyba tez pojde na przeglad zebow bo nie bylom dlugo. Myslalam ze w pl zrobie ale co bylismy to sie nie skladalo.
A slyszalam kiedys ze podobno znieczulaja gazem czy jakos tak? Musze poczytac o tym ale wiem ze znieczulenia tez teraz inne sa nie to co kiedys i ze sa bardziej bezpieczne.

reklama
O ja tez sie wlasnie obudzilam czyli jest postep bo kilka ostatnich nocy nieprzespanych mialam.

Dziewczyny ja chyba tez pojde na przeglad zebow bo nie bylom dlugo. Myslalam ze w pl zrobie ale co bylismy to sie nie skladalo.
A slyszalam kiedys ze podobno znieczulaja gazem czy jakos tak? Musze poczytac o tym ale wiem ze znieczulenia tez teraz inne sa nie to co kiedys i ze sa bardziej bezpieczne.
Ja o gazie to słyszałam że znów pojawia się na polskich porodowkach[emoji2] nie ukrywam że jak mi się trafi to skorzystam bo zawsze ciekawily mnie efekty[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki :)
Ja odprawiam jedno, zaraz budzę do przedszkola drugie ;) trzecie jeszcze nie ma planu więc leniuchuje :)

Ja miałam gaz do porodu najmłodszej. Straszny pić na wodę. Służy chyba tylko po to żeby być cicho bo z maską na buzi i nosie ciężko się wydzierać ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny zycze wam miłego dnia, ja lecę do pracy:)
Też będę się wybierać do dentysty za niedługo, zobaczymy, ale jak znając moje zęby ż pewnością będzie coś małego do zrobienia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm trochę źle sprecyzowalam. Więc jeszcze raz. Jestem od dzisiaj na forum. Termin mam na 5.04.2018 to moja pierwsza ciaza. Proszę o wyrozumiałość
Witaj :)

Dziewczyny a macie jakieś doświadczenia z leczeniem zębów w ciąży? Chodzi mi głównie o znieczulenie...podaja czy Nie????

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
podaja podaja tylko inne bez adrenaliny :) pracowalam 7 lat w gabinecie dentystycznym :)

Jak ktoś ma być szczesliwszy, że kupi sobie wózek jak się podoba to mnie to nie razi ;) tym bardziej jak ma na to kasę, nie mój cyrk nie moje małpy :). W sumie nawet jestem w stanie zrozumieć. Sama jak patrzę na wózki bliźniacze to mnie ogarnia panika, bo większość wygląda jak do wożenia puszek do skupu, a te co są bardziej wygledne i praktyczne mają bardzo niepraktyczna cene :/
Pewnie jakbym miała tyle kasy, że byłoby mnie stać na kupienie nowych ciuchów co kilka tyg dla noworodka pewnie bym kupowała ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
nio....mnie tam tez inni nie specjalnie interesuja -ich sprawa;) chociaz czasem sie slabo robi....

Ja o gazie to słyszałam że znów pojawia się na polskich porodowkach[emoji2] nie ukrywam że jak mi się trafi to skorzystam bo zawsze ciekawily mnie efekty[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
gaz fajny w uk u dentysty glownie dzieciom daja ;) ja mialam przy innym zabiegu i fakt dobre to jest w ktoryms momencie tak sie "zagazowalam"z bolu ze nawet mowic nie moglam tak odplynelam...

Czyli ze jak sie powie ze w ciazy to ok? Nie zaszkodzi maluszkowi?
z tego co pamietam to te z adrenalina nie tyle szkodzily maluszkowi co wywoluja skurcze u mamy ! i dlatego sie ich nie podaje....

Hej dziewczyny zycze wam miłego dnia, ja lecę do pracy:)
Też będę się wybierać do dentysty za niedługo, zobaczymy, ale jak znając moje zęby ż pewnością będzie coś małego do zrobienia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tez mnie czeka dentysta tylko sie zapisac musze na nhs bo teraz nie musze placic prywatnie ;)

Dziewczyny tez takie macie? ; )Zobacz media 718579

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oooo dziwne mi sie pokazuje zdjecie. a jak sie na galerie kliliknie tez nie? mi sie zdjeciw pokazalo nawet w cytacie a_gdyby_tak...
poddaje sie z tym forum nic tu nie moge wstawic :(

Do góry