reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

majorka1988 ja wczoraj miałam okropna ochotę na ogórkówa, ja do sklepu a tam nie ma ogórków, no to ugotowałam warzywna, ale to nie to. Dzisiaj jedziemy do miasta na zakupy to kupię i jutro ugotuje, bo będzie za mną chodzić i nic innego mnie nie zadowoli.

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
majorka1988 ja wczoraj miałam okropna ochotę na ogórkówa, ja do sklepu a tam nie ma ogórków, no to ugotowałam warzywna, ale to nie to. Dzisiaj jedziemy do miasta na zakupy to kupię i jutro ugotuje, bo będzie za mną chodzić i nic innego mnie nie zadowoli.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Ja to na swoich ogorkach robie[emoji7] od 7 lat kisze swoje i inne mi nie podchodza

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ja to na swoich ogorkach robie
emoji7.png
od 7 lat kisze swoje i inne mi nie podchodza

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja to na swoich ogorkach robie[emoji7] od 7 lat kisze swoje i inne mi nie podchodza

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Majorka1988 ja też robię swoje kiszonki i tylko w słoikach pod gumkę ;) PS. Jeśli końcówka twojego Nicku to Twoj rok urodzenia ,to jesteśmy w tym samym wieku ☺:yes:

ja też uwielbiam ogórkową :)

moje chłopaki dziś pod nadzorem szykują sobie plecaki, worki, ubrania na poniedziałek itd... ;)
opisują, wybierają, roboty jest z tym sporo. chyba już wszystko mamy.
musze im tylko dokupić spodnie do mundurków.
już pozamawiałam. starszy coś będzie miał jeszcze na poniedziałek, a młodszy nie wiem w czym pójdzie ;) może znajde jakieś zwykłe spodnie w szafce. starszy był dużo wyższy jak szedł do szkoły więc na młodszego nic nie pasuje, wszystko za wielkie.
I jakies dressy cieplejsze na wf jeszcze będą mi brakowały. na razie wybiorę coś, ale z czasem muszę dokupić.

na wizycie dziś ok. mam założoną karte ciąży I dostałam zwolnienie d0 29.09.. I 29 nastepna wizyta.
pobrał mi cytology I dostałam skierowanie dodatkowo na krzywą cukrową, bo cukier 98 mi wyszedł. niby w normie się mieści, ale ten mój lekarz jak jest w górnej granicy to daje skierowanie na obciążenie glukozą od razu. dostałam też skierowanie na usg prenatalne.
testu papa jednak nie robię.

Majorka1988 ja też robię swoje kiszonki i tylko w słoikach pod gumkę ;) PS. Jeśli końcówka twojego Nicku to Twoj rok urodzenia ,to jesteśmy w tym samym wieku [emoji5]:yes:
Dziewczyny ale macie fajnie ze macie z czego przetwory robic... ja przez kilka lat probowalam robic ogorki ale niestety w Irlandii nie ma ogorkow gruntowych a te co przychodza z polski do polskich sklepow sie nie do konca nadaja... przez kilka lat eytrwale robilam ale wiekszosc szla do kosza. Po prostu te ogorki sa wytarzane w chemii zeby sie trzymaly przez cala droge i do tego przychodza w duzych workach plastikowych wiec nie raz sa zaparzone. Robie malosolne latem i na tym sie konczy... szkoda pracy..

Uwielbiam ogorkowa[emoji7]
Nio ja wczoraj jadlam ogorkowa :)

a pomidorowke lubicie ? Bleeeeee

Dziewczyny ale macie fajnie ze macie z czego przetwory robic... ja przez kilka lat probowalam robic ogorki ale niestety w Irlandii nie ma ogorkow gruntowych a te co przychodza z polski do polskich sklepow sie nie do konca nadaja... przez kilka lat eytrwale robilam ale wiekszosc szla do kosza. Po prostu te ogorki sa wytarzane w chemii zeby sie trzymaly przez cala droge i do tego przychodza w duzych workach plastikowych wiec nie raz sa zaparzone. Robie malosolne latem i na tym sie konczy... szkoda pracy..
Moj M. kupuje w ruskim sklepie ogorki I robi malosolne -wychodza pycha. A kiszone kupuje :)

ja też uwielbiam ogórkową :)

moje chłopaki dziś pod nadzorem szykują sobie plecaki, worki, ubrania na poniedziałek itd... ;)
opisują, wybierają, roboty jest z tym sporo. chyba już wszystko mamy.
musze im tylko dokupić spodnie do mundurków.
już pozamawiałam. starszy coś będzie miał jeszcze na poniedziałek, a młodszy nie wiem w czym pójdzie ;) może znajde jakieś zwykłe spodnie w szafce. starszy był dużo wyższy jak szedł do szkoły więc na młodszego nic nie pasuje, wszystko za wielkie.
I jakies dressy cieplejsze na wf jeszcze będą mi brakowały. na razie wybiorę coś, ale z czasem muszę dokupić.

na wizycie dziś ok. mam założoną karte ciąży I dostałam zwolnienie d0 29.09.. I 29 nastepna wizyta.
pobrał mi cytology I dostałam skierowanie dodatkowo na krzywą cukrową, bo cukier 98 mi wyszedł. niby w normie się mieści, ale ten mój lekarz jak jest w górnej granicy to daje skierowanie na obciążenie glukozą od razu. dostałam też skierowanie na usg prenatalne.
testu papa jednak nie robię.
a czemu jestes na zwolnieniu ?

Pomidorowka to tylko na kielbasie

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
oooo to podobnie bo ja robie cos ala pomidorowa na pancettie ( ala boczek /skwarki ) i nie kwasna ale za to dodadaje perelki mozzarelli :)

Dziewczyny melduje po wizycie wszystko w porzadku[emoji7]
super:) a co mialas za wizyte? usg?

Ja lubiłam ,2 dni temu sobie ugotowałam ale tak mi smierdziala , że spakowalam w słoiki i porozdawalam :eek::eek:
ha ha hormony ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry