reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Gratulacje bijącego serduszka [emoji7] ja mam nadzieję na wizytę pod koniec sierpnia, jesteśmy od miesiąca w Norwegii i jeszcze nie ogarniam systemu [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Może w wątku z podaniem imion itp dodamy info skąd jesteśmy?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O to starsza jesteś[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja z sierpnia[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Czyli raczej zdążymy przed 30[emoji23][emoji23][emoji23]
to będziesz miała sporą różnicę wieku między dziećmi. ale myslę, że przyzwyczaisz się szybko ;)
a dzieci też szybko rosną.

oj, nie... czwarte. mam synka 8 lat, synka 6 lat I najmłodszego 11 miesięcy

śliczny niebieskooki blondasek :-) :)

to szybciej się uwinęłaś :wink: ja miałam z kolejnym jeszcze poczekać, ale widocznie teraz jest lepszy czas

ja nie przepadam za grupami na fb, bo robi się z tego czat a nie forum I ciężko jest komukolwiek odpisać jak się np. 1 dzień nie wchodziło, nie wiadomo o co chodzi

ja miałam w 2 ciąży problem z tarczycą. w 3 ciąży niby miałam tsh ok. 3, norma jest do 4, ale podobno u cieżarnych szybciej się wprowadza eutyrox, ale lekarz zadecydował że nie I nie brałam. ogólnie wszystko było ok z moimi wynikami I z dzieckiem

pegas - witaj!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga jak znajdziesz daj znać. Chociaż ja i tak zamawiam na Niemcy to tylko 100zl.

Tam było chyba około 165€ za komplet.

Agnes

Aga jak znajdziesz daj znać. Chociaż ja i tak zamawiam na Niemcy to tylko 100zl.

1502214960-aaaaaa.png

Agnes

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć, nieśmiało się witam, w poniedzialek test z jasną kreską, dzis beta 103,
Caly czas drżę i nie umiem się jeszcze cieszyć, bo w lutym mialam poronienie zatrzymane w 8tc, nigdy mnie usłyszałam serduszka
Teraz boję powtórki, wizytę mam 1 wrzesnia, jak tylko zobaczę bijące serce zacznę się porządnie cieszyć.
Teoretyczny termin to 12 kwietnia

Caly czas drżę i nie umiem się jeszcze cieszyć, bo w lutym mialam poronienie zatrzymane w 8tc, nigdy mnie usłyszałam serduszka
Teraz boję powtórki, wizytę mam 1 wrzesnia, jak tylko zobaczę bijące serce zacznę się porządnie cieszyć.
Wiem o czym mówisz. Trzymam kciuki! Ja też czekam na ten moment...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

witaj[emoji4] ja pod koniec stycznia przez to przeszłam co Ty i też są obawy.W czwartek wizyta i mam nadzieję ,ze tym razem będzie wszystko porządku i serduszko będzie biło jak dzwon.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry