reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej, muszę Was nadrobić bo szybko zaczęłyście forum [emoji16] i produkcja postów pełną parą widzę [emoji4]

Dołączam do "drużyny", 6+5, om 23.06 [emoji16]

Jestem też marcową mamą 2016, to mój Natek [emoji4]
1502208305-aaaaaa.jpeg
rączkę stracił jeszcze w brzuszku, przez taśmy owodniowe, ale na szczęście niczego mu to nie utrudnia, broi za trzech [emoji57] [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 6 +4 ,om 24.06 może urodzimy w tym samym terminie [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@a_gdyby_tak
Ja badalam na początku czerwca było 2,800 myślisz ,ze warto teraz powtórzyć to badanie.Ogólnie miałam robiony caly przekrój hormonalny,ale po tym jak zaszlam w ciaze to gin powiedział ,ze tę wyniki już nie ważne i nie będziemy ich omawiać [emoji53].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witaj Asia i witaj Dominiko i pegas!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też 88 rocznik z czerwca[emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiek jak wiek.... :) Pierwsze urodziłam na 22 urodziny ... A,teraz kminiłam czy ja nie będę za stara...
to będziesz miała sporą różnicę wieku między dziećmi. ale myslę, że przyzwyczaisz się szybko ;)
a dzieci też szybko rosną.

witam dominka81 ! jestes dokladnie w mojej sytuacji ....wiekowej :)
czy to pierwszy Twoj dziec?

oj, nie... czwarte. mam synka 8 lat, synka 6 lat I najmłodszego 11 miesięcy

Jestem też marcową mamą 2016, to mój Natek
śliczny niebieskooki blondasek :-) :)

Dominika81 to jesteś rocznik mojego męża
emoji23.png

Ja trzecie dziecko, jeśli nic się nie zmieni na gorsze, to urodze jeszcze przed zmianą kodu na trójkę z przodu
emoji6.png
to szybciej się uwinęłaś :wink: ja miałam z kolejnym jeszcze poczekać, ale widocznie teraz jest lepszy czas

Dziewczyny, a może, jeśli macie, założymy sobie grupę na fb?
ja nie przepadam za grupami na fb, bo robi się z tego czat a nie forum I ciężko jest komukolwiek odpisać jak się np. 1 dzień nie wchodziło, nie wiadomo o co chodzi

Jestem po wizycie u endo. Mimo że norma tsh nie została znacznie przekroczona zostało włączone leczenie. Eutyrox plus jod
ja miałam w 2 ciąży problem z tarczycą. w 3 ciąży niby miałam tsh ok. 3, norma jest do 4, ale podobno u cieżarnych szybciej się wprowadza eutyrox, ale lekarz zadecydował że nie I nie brałam. ogólnie wszystko było ok z moimi wynikami I z dzieckiem

pegas - witaj!

Jest serduszko[emoji7] [emoji7] [emoji7] termin mam wyłączony na 29.03 - mam nadzieję że pozwolicie mi zostać z kwietniowkami[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!:)Oczywiście mamy nadzieje,ze z nami zostaniesz;)

Hej, muszę Was nadrobić bo szybko zaczęłyście forum [emoji16] i produkcja postów pełną parą widzę [emoji4]

Dołączam do "drużyny", 6+5, om 23.06 [emoji16]

Jestem też marcową mamą 2016, to mój Natek [emoji4]
1502208305-aaaaaa.jpeg
rączkę stracił jeszcze w brzuszku, przez taśmy owodniowe, ale na szczęście niczego mu to nie utrudnia, broi za trzech [emoji57] [emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Super chłopak:)

Ooo ! hej dla nowych ciężarówek .
Ja już teraz nie ogarniam codziennie wszystkich postów , a co dopiero jak się rozkręci na dobre [emoji33][emoji33]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry