reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny musze sie niestety z Wami pozegnac. Dzis rano zaczelam krwawic. Nie moge sie z tym pogodzic. Jestem sama z corka w domu, musze sie z nia bawic i udawac, ze nic sie nie dzieje. Nie moge przestac plakac. Do tego fatalnie sie czuje. Po poludniu jade do lekarza, bo powiedzial, ze trzeba usg zrobic. Musze jeszcze mloda. podrzucic do rodzicow i udawac, ze ide na zwykla wizyte. Nie wiem jak to przetrwam.
Zycze Wam spokojnych ciaz i zdrowych dzidziusiow! Trzymajcie sie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj
Moja bratowa ciagle walczy z tarczyca,jednak na wszystkie badania kieruje ja gin,wiec może warto zaczekać.Piatek już niedługo..
I tak i nie. W piątek wieczorem wyjeżdżam na tydzień i nawet jak dostanę jakieś badania do wykonania to nie zrobię ich przez ten czas. Zamiast odpoczywać będę się martwić ze nie robię nic a czas leci.
W każdym razie sytuacja zażegnana. Zwolniło się na jutro miejsce u mojej gin więc idę do niej na konsultację tsh a w piątek juz z wynikami czwartkowego usg...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny musze sie niestety z Wami pozegnac. Dzis rano zaczelam krwawic. Nie moge sie z tym pogodzic. Jestem sama z corka w domu, musze sie z nia bawic i udawac, ze nic sie nie dzieje. Nie moge przestac plakac. Do tego fatalnie sie czuje. Po poludniu jade do lekarza, bo powiedzial, ze trzeba usg zrobic. Musze jeszcze mloda. podrzucic do rodzicow i udawac, ze ide na zwykla wizyte. Nie wiem jak to przetrwam.

O matko Margana. Strasznie mi przykro. Łączę się z Tobą w bólu. Ale proszę nie trać nadziei. Może w kolejnym cyklu się uda. Jeśli będziesz chciała pogadać to zaglądaj na forum albo pisz na priv...

Bardzo mi przykro! :( Nawet nie wiem co napisać bo w takiej sytuacji słowa niewiele znaczą :( Trzymaj się, ściskam Cię mocno!

[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
Przytulam mocno !

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi Przykro ;( wiem co czujesz.Musisz być silna dla swojej córci.Przytulam mooocnoo
[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
Przytulam mocno !

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Paulina, mosia i Justynka ! Witam:)
A Gdyby tak skontaktuj się z lekarzem!

Margana strasznie mi przykro[emoji52][emoji54][emoji54]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam inny problem. Dopiero teraz zwróciłam uwagę na badanie tsh. Wprawdzie norma jest do 4 jednostek, ja mam 3 (5 mcy temu miałam 1.5). Gdzieś wyczytałam ze w pierwszym trymestrze nie powinno przekroczyć 2.5. W kolejnych 3.
Mam wizytę kontrolna u gin w piątek i zastanawiam się czy czekać czy w miedzy czasie nie skonsultować sytuacji z endokrynologiem i zrobić dokładniejszych badań. W pierwszej ciąży, nigdy zresztą nie miałam problemów z tarczycą....

Ja miałam w czerwcu 2.800 i lekarz powiedział, że jest dobra i tyle [emoji19].Cały czas mi chodzi po głowie,żeby zrobić od nowa tsh, bo w ciąży będzie skakać jak jest coś nie tak.Biore juz od kilku miesięcy suplement z jodem i selen i ładnie mi spadło,bo w listopadzie było 3.390.Po stracie dopiero biorę ta mieszankę gdzieś tak od marca.Niby wiem, że nie jest źle, ale jakaś tam obawa jest, że może być coś nie tak i same suplementy nic nie dadzą.Niestety u mnie lekarze nie chcą leczyć takiego tsh,bo to norma.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry