reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Moje bujne życie seksualne skończyło się po pierwszym porodzie[emoji19][emoji34]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
A ja właśnie po porodzie odkryłam na nowo seks. Chociaż wcześniej wcale zle nie było [emoji6] peklam w trakcie porodu i byłam szyta.. Może był jeden szew wiecej[emoji6]

A u Ciebie? Dlaczego po porodzie już nie to samo?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja właśnie po porodzie odkryłam na nowo seks. Chociaż wcześniej wcale zle nie było [emoji6] peklam w trakcie porodu i byłam szyta.. Może był jeden szew wiecej[emoji6]

A u Ciebie? Dlaczego po porodzie już nie to samo?

Mój mąż na polecenie położnej zobaczył główkę jak wychodzi i to ho chyba zmieniło....choć nie powiem, ostatnimi czasy jest lepiej i ciekawiej[emoji6]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Mój mąż na polecenie położnej zobaczył główkę jak wychodzi i to ho chyba zmieniło....choć nie powiem, ostatnimi czasy jest lepiej i ciekawiej[emoji6]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Mój był przy porodzie, ale nawet nie pytałam czy widział. porod łożyska tak, położna to rozłożyła potem na stoliku obok mnie i nam pokazywała co i jak[emoji1]
A on wrażliwy na krew, zemdlal jak zakładali naszemu synowi wenflon[emoji6]

Będzie dobrze... jak widzisz już jest lepiej.
Chociaż sama nie wyobrażam sobie życia bez takiej jak obecnie mam częstotliwości

Mój był przy porodzie, ale nawet nie pytałam czy widział. porod łożyska tak, położna to rozłożyła potem na stoliku obok mnie i nam pokazywała co i jak[emoji1]
A on wrażliwy na krew, zemdlal jak zakładali naszemu synowi wenflon[emoji6]

Będzie dobrze... jak widzisz już jest lepiej.
Chociaż sama nie wyobrażam sobie życia bez takiej jak obecnie mam częstotliwości

Oj ciężko było....seks raz na miesiąc, zawsze z mojej inicjatywy....ostatnio było więcej i intensywniej, no ale teraz na dwa miesiące koniec,a później już ostrożnie jak z porcelana[emoji23][emoji36]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Część dziewczyny[emoji5] witam Paula - współczuję przezyc, teraz musi być dobrze[emoji5]
Arvena nieźle z ta Elza pewnie też bym się wystraszyla[emoji1]
Ech... a ja dzisiaj po dwóch tygodniach wracam do pracy[emoji19] spać nie mogłam jest mi niedobrze i am ważenie że w ogóle będę jak zwłoki dzisiaj[emoji53] no nic jak mus to mus[emoji6]
Miłego dnia dziewczyny[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Część dziewczyny[emoji5] witam Paula - współczuję przezyc, teraz musi być dobrze[emoji5]
Arvena nieźle z ta Elza pewnie też bym się wystraszyla[emoji1]
Ech... a ja dzisiaj po dwóch tygodniach wracam do pracy[emoji19] spać nie mogłam jest mi niedobrze i am ważenie że w ogóle będę jak zwłoki dzisiaj[emoji53] no nic jak mus to mus[emoji6]
Miłego dnia dziewczyny[emoji5]

Współczuje Ci... Ja dopiero mam rade 28.08, a regularnie do pracy wracam 4.09 wiec mogę się jeszcze cieszyć[emoji16]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Współczuje Ci... Ja dopiero mam rade 28.08, a regularnie do pracy wracam 4.09 wiec mogę się jeszcze cieszyć[emoji16]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Zazdroszczę [emoji6] jedna z moich sióstr jest nauczycielka w-f i wiem że mimo tylu dni wolnych ta praca do lekkich nie należy także wielki szacunek majorka[emoji5]

reklama
Zazdroszczę [emoji6] jedna z moich sióstr jest nauczycielka w-f i wiem że mimo tylu dni wolnych ta praca do lekkich nie należy także wielki szacunek majorka[emoji5]

Dzięki [emoji6]
Muszę przyznać że praca do lekkich nie należy, zwłaszcza jak się uczy w 1-3, ale bardzo lubię moja prace[emoji48]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Do góry