reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

A... i spac nie moge. Ciezko mi usnac, a potem czesto sie budze, krece i latam do kibelka [emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paula mnie czasem zmuli, jesc mi sie ciagle chce, robic mi sie nic nie chce i jestem strasznie nerwowa. A i brzuch mam taki ciagle wzdety.

O to jaaaa [emoji16][emoji16] jeszcze mi.ciagle zimno

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

A... i spac nie moge. Ciezko mi usnac, a potem czesto sie budze, krece i latam do kibelka [emoji6]

Mam tak samo ;) a testy chowacie na pamiątke bo ja z każdej ciąży sobie chowam :) a wy?

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam juz u lekarza, ale tylko dlatego, ze rozwinela mi sie infekcja. Byl to dzien spodziewanej @, wiec nic jeszcze nie bylo widac, poza tym ze nie ma zadnych niepokojacych zmian w szyjce i macicy. Kazal przyjsc za 2-3 tygodnie. Juz sie nie moge doczekac.

Mam tak samo ;) a testy chowacie na pamiątke bo ja z każdej ciąży sobie chowam :) a wy?

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robie zdjecie testu i zachowuje na pamiatke. Jakos tak moczu nie mam ochoty przechowywac [emoji6]

Czytam i czytam co pisałyście bo byliśmy prawie cały dzień w zoo więc mam zaległości :)

Witam nowe koleżanki! Super, że nas przybywa! :)

Oj też biegam w nocy ciągle do toalety. A jaką dzisiejszej nocy miałam przygodę [emoji23] W mojej miejscowości od tygodnia jest festyn - muzyka hm ludowa więc szału nie ma ;) ale są ludzie, zabawki i BALONY więc córka zadowolona. Wczoraj wieczorem wybraliśmy się bo zachciało mi się kiełbaski z grilla. Zjadłam kiełbasę, po niej miałam meega ochotę na dużego gofra (zjadlam bitą śmietanę, polewę i owoce bo tych spodów nie lubię) no i oczywiście córka dostała balona - tym razem Elzę do kolekcji.
To była kwestia czasu kiedy zacznie mi być niedobrze po tej mieszance. Godzina 2 w nocy, wystrzeliłam jak z procy do toalety. Wychodzę już na luzie (ciemno wszędzie oczywiście) a tu jakaś postać tuż obok! Rannyyy aż mi serce stanęło! Odskoczylam do tyłu a tam kot, oczywiście nadepnęłam na niego a ten przestraszony pazura mi wbił. Jak krzyknęłam.... Chyba niecenzuralnie [emoji23] Mąż się wystraszył, przybiegł i taki rozespany "rodzisz już?!" [emoji23] Stanęłam jak wryta a za chwilę zaczęłam się śmiać. Ta postać to oczywiście była nowo nabyta, unosząca się w powietrzu Elza ;)
Dziś już będę świeciła w nocy światło

reklama
Cześć Justyna [emoji3] cześć Paulina [emoji3]
Aplikacja mi nie dzialala[emoji57][emoji57]

Paulinko opowiedz mi proszę w jaki sposób dowiedzieliscie się o wadzie genetycznej? Robiliście jakiś super czuły test?
Czy tylko usg?

Jutro idę do ginekologa, nie mogę się doczekac[emoji3] niby tylko ustalić termin wizyty... Ale i tak się cieszę [emoji38] wczoraj miałam dostać miesiaczke.. A o ciąży wiem od wtorku.. dziwnie tak[emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry