reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

A jak u Was z kawą?
Do dzisiaj piłam po jednej słabej sypanej i jednej pół na pół z mlekiem, ale dzisiaj przy robieniu porannej kawy nie pachniało mi najlepiej [emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja też jedna słaba Ale dzisiaj wstałam i tak mnie mdli...ze chyba nie dam rady...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak u Was z kawą?
Do dzisiaj piłam po jednej słabej sypanej i jednej pół na pół z mlekiem, ale dzisiaj przy robieniu porannej kawy nie pachniało mi najlepiej [emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja kawy w ogóle nie pijam. Mnie wiele rzeczy tez juz nie pachnie. Na wszelki wypadek wożę ze sobą torebki foliowe bo mam cały czas jakieś mdłości.... i zastanawiam się kiedy organizm zechce "uwolnić pawia 3"[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pije kawe latte tylko jak czuje ze musze sie napić tak to staram sie nie pić.Dziś rano czułam sie fatalnie mdłosci na dzien dobry i musiałam zjesc kanapke zebym mogła wstać.ale juz jest ok :) przy wczesniejszych ciazach nie miałam mdłosci :)

Ja pije kawe latte tylko jak czuje ze musze sie napić tak to staram sie nie pić.Dziś rano czułam sie fatalnie mdłosci na dzien dobry i musiałam zjesc kanapke zebym mogła wstać.ale juz jest ok :) przy wczesniejszych ciazach nie miałam mdłosci :)
Właśnie to dziwne ale jak się zje to lepiej nie?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki;) Jeżeli pozwolicie to chętnie sie do Was przyłącze. Mam na imię Justyna, mam 36 lat i kilka dni temu dowiedziałam sie, ze jestem w ciazy. Mimo ze zawsze chciałam miec dzieci, troche czekaliśmy z narzeczonym, teraz juz mężem, na podjęcie tej decyzji i jakimś cudem udało sie w pierwszym cyklu. W głowie mętlik, poza tym mieszkamy w Anglii i kompletnie nie wiem czego oczekiwać po NHS... W każdym bądź razie pozdrawiam Was wszystkie z drogi do pracy i życzę smacznej porannej kawki/herbatki:)

W pierwszej ciąży wymiotowalam dalej niż w widziałam[emoji23] np p moich ukochanych truskawkach lub gdy poczułam w pobliżu cynamon...
W drugiej ciągle mnie modlilo... i teraz mam tak jak w drugiej[emoji23]
Sama nie wiem co gorsze [emoji23][emoji23][emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Hejka mamuśki . Szlak mnie trafi z moim nie spaniem [emoji24]
Wanda powodzenia [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie w naszym gronie [emoji4]

Ja także dziewczyny mam mdłości, ale zjedzenie czegoś od razu pomaga [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny właśnie sobie przypomniałam ze tydzien temu w niedziele wybieralismy sie z Mezem i Córcia na wycieczke i z tego wszystkiego z stresu :) dostałam biegunki i zazyłam jedna tabletke stoperanu :( nie widzialam ze jestem w ciaży:( chyba zaraz umre :(

Do góry