reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

LMax pewnie że rób [emoji16][emoji16] dużo taka przyjemność tu kosztuje ? Ja za dwa tygodnie lecę do Polski więc myślę że tam zrobię

Boziu ja mam taki apetyt że aż się sama siebie boję , ja ciągle głodna chodzę , na wagę nawet nie staje ...

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jestem ciagle glodna, a boje sie przytyc tyle co w poprzedniej ciazy. Chociaz wtedy sie wcale strasznie nie objadalam. I co tu robic [emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez jestem ciagle glodna, a boje sie przytyc tyle co w poprzedniej ciazy. Chociaz wtedy sie wcale strasznie nie objadalam. I co tu robic [emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo właśnie Tyle że ja jem , a teraz siedzę i się doluje

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

1502004696-aaaaaa.png
1502004702-aaaaaa.png
1502004707-aaaaaa.png

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

To sa trzy wersje daty porodu i obecnego wieku maluszka teraz [emoji6] ciekawe które się jutro okaże... nie ma to jak nieregularny okres.... Pierwszy raz nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia, bo na wakacjach było sporo przytulaskow, jak na mojego męża[emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

reklama
Ja już jak na szpilkach siedzę[emoji23] jutro koło 17 mam wizytę i chciałabym żeby już był poniedziałek po 16... strasznie jestem ciekawa co będzie widać[emoji7]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Czekamy niecierpliwie na relacje[emoji2] ja we wtorek prosto z pracy jadę na 18:45 - nie wiem jak ja w pracy wysiedzę[emoji6] boję się że nie będę umiała ukryć podniecenia[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry