reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Czesc dziewczyny. Mam na imie Justyna mam 24 lata i własnie dzis zrobilam test ciazowy ...... okazało sie ze znow bede mama . Mamy z mezem juz jednego szkraba Rocznego Kacperka który podjada sobie bardzo duzo cycuszka dlatego ta ciaza jest pełna moich obaw, chociaz z mezem oboje chcielismy drugiego dzidziusia i staralismy sie dwa miesiace no i sie udało :) jutro dzwonei do mojej gin na potwierdzenie bo to dopiero wiadomosc z testu :) zobaczymy jak bedzie w mojej glowie pełno obaw jak pogodzimy dwa tak małe urwisy ale jestem szczesliwa :)

reklama
Czesc dziewczyny. Mam na imie Justyna mam 24 lata i własnie dzis zrobilam test ciazowy ...... okazało sie ze znow bede mama . Mamy z mezem juz jednego szkraba Rocznego Kacperka który podjada sobie bardzo duzo cycuszka dlatego ta ciaza jest pełna moich obaw, chociaz z mezem oboje chcielismy drugiego dzidziusia i staralismy sie dwa miesiace no i sie udało :) jutro dzwonei do mojej gin na potwierdzenie bo to dopiero wiadomosc z testu :) zobaczymy jak bedzie w mojej glowie pełno obaw jak pogodzimy dwa tak małe urwisy ale jestem szczesliwa :)
Gratulacje![emoji5] poradzisz sobie - my wszystkie mamy tutaj różnego rodzaju obawy [emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj! Razem będzie nam Lepiej! Ja już wczoraj dzięki dziewczynom podjęłam szybka reakcję i wszystko się dobrze skończyło! Powodzenia ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Widze,ze podniecenie narasta w związku z wizytami badaniami itd.;)Ja jutro badanie na Bete i progesteron a we wtorek o 12.00 kolejne usg.Ostanio nic nie było widać ,dlatego nie mogę się doczekać tej kolejnej wizyty.Pozdrawiam:)

Witaj justa [emoji5] Szybko sie zdecydowalisxie na drugie malenstwo. Ale skoro upragnione to dacie rade [emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Justyna :) witamy :) u mnie też będzie podobna różnica wieku - córka ma rok i 4 miesiące. Na początku może być trudno ale będzie miała towarzystwo do zabawy :)

Część:) i gratuluje . Wszystko bedzie dobrze, Twoj syn bedzie miał najlepszego życiowego kompana do zabaw, bo to tylko nie cale 2 lata różnicy:) . Powodzenia jutro u lekarza:)

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Poza witaminami dla ciężarnych, zaczęłam lykac omege3 , z tym ze z tłuszczu rybiego, nie z wątroby rybiej- co nie jest zalecane w ciąży.
Czytałam, ze omega3 ma bardzo pozytywny wpływ na rozwój układu nerwowego dziecka, głównie na mózg..:)
Co o tym myślicie? Czy wy bierzecie omege3?

Do góry