reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Witam przyszłe mamy chciałbym się zapytać czy ginekolog robił wam usg piersi w ciąży? W tej jak juz byliście na wizycie czy w pierwszej ciąży, albo ktoś wie czy wogole robią usg piersi.
Pozdrawiam
Mi w żadnej ciąży nie robila gin usg piersi. Badała manualnie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez usg piersi nie mialam.

luxky dzieki za polecenie testu rossmanowskiego [emoji4] Dzis zrobilam i kreska wyszla juz wyrazna [emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się[emoji5] teraz spokojnie czekamy za pierwszym wizytami u gin. Która jako pierwsza będzie zdawać relacje? Ja z Arvena ( jeżeli dobrze pamiętam) mamy wizyty na 08.08[emoji2]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę 14.08 pozniej zdam relacje a wczesniej czekam na Wasze relacje i zdjęcia fasolek [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja idę w poniedziałek, osobiście ustalić wizytę, jeśli będzie miał czas to pewnie zrobi mi badanie krwi i jeszcze raz test.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczęta.
Badanie piersi - potwierdzam manualnie.
No i zaczęło się. Organizm nie toleruje na śniadanie niczego poza torebką gotowanego ryżu a i tak próbuje się go pozbyć.
Pomidor w smaku obrzydliwy, miód śmierdzi :(
Dodatkowo od 2 dni częstsze wypróżnienia, ale tylko pod względem ilości a nie "jakości"... Czytałam gdzieś że raczej u ciężarnych kobiet spotyka sie zatwardzenia niż sytuacje odwrotną. Gdyby nie to że wiem że jestem w ciąży podejrzewalabym jakąś lekka formę grypy żołądkowej. W pierwszej ciąży tak nie miałam.... A jak u was? Dochodzą jakieś jeszcze dolegliwości?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry