reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Witam przyszłe mamy chciałbym się zapytać czy ginekolog robił wam usg piersi w ciąży? W tej jak juz byliście na wizycie czy w pierwszej ciąży, albo ktoś wie czy wogole robią usg piersi.
Pozdrawiam
Mi w żadnej ciąży nie robila gin usg piersi. Badała manualnie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez usg piersi nie mialam.

luxky dzieki za polecenie testu rossmanowskiego [emoji4] Dzis zrobilam i kreska wyszla juz wyrazna [emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się[emoji5] teraz spokojnie czekamy za pierwszym wizytami u gin. Która jako pierwsza będzie zdawać relacje? Ja z Arvena ( jeżeli dobrze pamiętam) mamy wizyty na 08.08[emoji2]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę 14.08 pozniej zdam relacje a wczesniej czekam na Wasze relacje i zdjęcia fasolek [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja idę w poniedziałek, osobiście ustalić wizytę, jeśli będzie miał czas to pewnie zrobi mi badanie krwi i jeszcze raz test.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczęta.
Badanie piersi - potwierdzam manualnie.
No i zaczęło się. Organizm nie toleruje na śniadanie niczego poza torebką gotowanego ryżu a i tak próbuje się go pozbyć.
Pomidor w smaku obrzydliwy, miód śmierdzi :(
Dodatkowo od 2 dni częstsze wypróżnienia, ale tylko pod względem ilości a nie "jakości"... Czytałam gdzieś że raczej u ciężarnych kobiet spotyka sie zatwardzenia niż sytuacje odwrotną. Gdyby nie to że wiem że jestem w ciąży podejrzewalabym jakąś lekka formę grypy żołądkowej. W pierwszej ciąży tak nie miałam.... A jak u was? Dochodzą jakieś jeszcze dolegliwości?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry