natala95
Fanka BB :)
[emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji176]Moj kochany Julianek . Dziekuje za wsparcie dziewczyny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji176]Moj kochany Julianek . Dziekuje za wsparcie dziewczyny.
Rozumiem ważne że dochodzisz do siebie i synek jest grzeczny A nocki jak ?Tak, 3go maja nas wypisali. Synuś jest po prostu przekochany. Dużo je, śpi też nawet sporo. Dużo się uśmiecha i lubi przytulanie. Ja, cóż dochodzę do siebie po cc, miałam niewspółmierność porodową. Rana się goi, szwy będą ściągane po niedzieli, biorę przeciwbólowe tabletki raz dziennie tylko.
A jak na pierwszą noc chyba nie było źle, bo dwa razy się obudził.Rozumiem ważne że dochodzisz do siebie i synek jest grzeczny A nocki jak ?
Super zazdroszczę moja starsza a budzi się z 5 razy [emoji33][emoji33][emoji33]A jak na pierwszą noc chyba nie było źle, bo dwa razy się obudził.
Raz zrobił kupkę a raz do karmienia, bo pół butelki potrafi wypić. Mam problem z karmieniem.Super zazdroszczę moja starsza a budzi się z 5 razy [emoji33][emoji33][emoji33]
Oj nie fajnie ... Ale mi tez nie było pisane karmić ale próbuj do skutkuRaz zrobił kupkę a raz do karmienia, bo pół butelki potrafi wypić. Mam problem z karmieniem.
Ajjjj a zapytali o zdanie Ciebie czy pozwalasz na to ? Bo jak dziecko spróbuję butelki to już potem nie chce cycaPokarm mam ale mały nie chce zassać sutka bo w szpitalu dokarmiali butelką