CrazyCatLady
Zaciekawiona BB
Co tam u was? Jak dzieciaczki? Ktoś tu jeszcze ma czas zaglądać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc wszystkim kwietniowkom 2018. Dlugo mnie nie bylo bo wylogowalam sie i hasla zapomnilam a pozniej synek pochlanial caly moj czas. Co u was?Co tam u was? Jak dzieciaczki? Ktoś tu jeszcze ma czas zaglądać?
Synus mi rosnie zdrowo, ma jakies 74cm a ile wazy tego nie wiem.. Rozpoczal niedawno raczkowanie, a 30 grudnia 2018 skonczyl 8 miesiecy. Jak to zlecialo.. Daje go tez do chodzika, ale wiem ze sa teorie zeby tego nie robic..Co tam u was? Jak dzieciaczki? Ktoś tu jeszcze ma czas zaglądać?
gratulacje raczkowania to ważny etap, dobrze go nie przeskoczyćSynus mi rosnie zdrowo, ma jakies 74cm a ile wazy tego nie wiem.. Rozpoczal niedawno raczkowanie, a 30 grudnia 2018 skonczyl 8 miesiecy. Jak to zlecialo.. Daje go tez do chodzika, ale wiem ze sa teorie zeby tego nie robic..
Moja to wszytsko zje i to w ogromnych ilościach, na obecną chwilę zjada więcej od rok starszej kuzynki [emoji50][emoji50] a wagę mamy coś ok 9 kg nie więcejTez ktoras z was ma taki klopot z dzieckiem, ze wybredne? Bebiko to wypije co 3h po 210ml. W miedzyczasie tubka, chrupki kukurydziane, kaszka raz dziennie pol dawki..
No to u mnie faktycznie kiepsko.Moja to wszytsko zje i to w ogromnych ilościach, na obecną chwilę zjada więcej od rok starszej kuzynki [emoji50][emoji50] a wagę mamy coś ok 9 kg nie więcej