reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja jutro glukoza,a potem mam fryzjera i tak się zastanawiam czy to dobre polaczenie..Ale mam jedyna taka okazje bo odeslalam synka na wies do babci na weekend,a mój odrost az się prosi o farbe,do tego maz przylatuje we wtorek,wiec chce się zrobić na bóstwo;)
Pomysł dobry, tylko zjedz coś po tej glukozie i dopiero zasiądź na fotelu. To się mąż ucieszy. Tylko mega metamorfozy sobie nie zrób[emoji12]

Widzę, że szybko choinki u Was się pojawiają. Ja planuję około tydzień przed świętami. Ale salon i kuchnię już mam wystrojone. Uwielbiam skrzaty i nie potrafię sobie odmówić chociaż jednego jak jestem na zakupach...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pomysł dobry, tylko zjedz coś po tej glukozie i dopiero zasiądź na fotelu. To się mąż ucieszy. Tylko mega metamorfozy sobie nie zrób[emoji12]

Widzę, że szybko choinki u Was się pojawiają. Ja planuję około tydzień przed świętami. Ale salon i kuchnię już mam wystrojone. Uwielbiam skrzaty i nie potrafię sobie odmówić chociaż jednego jak jestem na zakupach...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

No nie to nie czas na metamorfozę dla mnie:)no i oczywiście wybieram się z prowiantem;)

@Adas1304 tez chcialam zmienic kolor,ale wszyscy mi odradzaja, ze niby dziecku nie sluzy..... tak Was czytam i nie wiem o co chodzi....na czym polegaja te badania glukozy i czy sa obowiazkowe?

@Adas1304 tez chcialam zmienic kolor,ale wszyscy mi odradzaja, ze niby dziecku nie sluzy..... tak Was czytam i nie wiem o co chodzi....na czym polegaja te badania glukozy i czy sa obowiazkowe?

Mieszkajac za granica,nie robiłam nigdy takich badan ,ponieważ tam się tego nie praktykuje.Krzywa cukrowa to badanie, które obowiązkowo wykonuje się u kobiet w ciąży, by sprawdzić, czy nie rozwija się u nich cukrzyca ciążowa. Taki wycinek wklejam z portalu jakiegoś tam..

reklama
Do góry