CrazyCatLady
Zaciekawiona BB
U mnie tylko 2kg na plusie.. pytałam już i ginekologa i położnej czy to ok i mówią, że jeśli z dzieckiem wszystko ok to nie ważne czy tyję czy nie.Dziewczyny ile już macie na plus kg?? Ja juz 6 nie wiem czy to malo czy duzo 20 tydz. To moja pierwsza ciąża.
A potem nie ma problemów z rozstępami albo luźną skórą? Same kilogramy to nie wszystko! Skóra się pewnie mooocno rozciąga jak się 30kg przytyje.U mnie też dziewczyny przeważnie do 20 dobijają. Mam nawet jedną znajomą, która przytyła ponad 30kg. A chuda teraz jest jak patyk!!! Można? Można. Tylko trzeba mieć zapał, żeby to zgubić!
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Robiłam i nic strasznego. Ta glukoza nawet smaczna byłaDziewczyny robilyscie już krzywa cukrowa?Czy jest to rzeczywiście tak nieprzyjemne?
W Polsce trzeba być na czczo na 100% i najlepiej jeszcze poprzedniego dnia zjeść kolację do 19 najpóźniej (tak było u mnie w laboratorium)
Ja w dwóch ciążach jeździłam do samego porodu. U kosmetyczki byłam rano a wieczorem o 20 urodziłam. Ale teraz zaopatrze się w pasy dla Ciężarnych bo znajoma miała wypadek i jednak trzeba o takie rzeczy tez zadbać
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie pomyślałam o tym, żeby nie jeździć autem.. a od kiedy takie pasy są wskazane? I czy one coś dają przy kurtkach zimowych? Mi ten pas zawsze podjeżdża przez kurtkę do góry i przeszkadza