reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

@Ratinka a do tego prywatnego watku to trzeba jakies podanie pisac zeby tez nalezec troche to nieladnie ze czesc sie wyniosla nie mowiac nic reszcie :-| w pierwszej ciazy tez pisalam na forum ale czegos takiego nie bylo jak watek zrobil sie prywatny to kazda dostala taka informacje :-|

reklama
@Ratinka a do tego prywatnego watku to trzeba jakies podanie pisac zeby tez nalezec troche to nieladnie ze czesc sie wyniosla nie mowiac nic reszcie :-| w pierwszej ciazy tez pisalam na forum ale czegos takiego nie bylo jak watek zrobil sie prywatny to kazda dostala taka informacje :-|
Trzeba byc regularnie aktywnym.
A nie ladnie to podczytywac i sie nie udzielac.
Na watku prywatnym mowimy o sobie bardziej otwarcie itd. Juz dwa razy byla lista weryfikowana i trafialy na nia dziewczyny ktore sie czesto tu na otwartym watku udzielaly. Za kilja tygodni pewno znowu bedzie weryfikacja wiec to tylko od Was zalezy czy sie udzielacie czy nie.

A i nie wynioslysmy sie ot tak tylko o tym juz dawno byla mowa

Ja pisze tu i tu i jeszcze w innycg watkach bardzo mi pomaga forum w funkcjonowaniu czuje jakbym byla wsrod ludzi hehe
ciezko mi jest z przestawieniem sie siedzeniem w domu i niepracowaniem wiec kilka slow na forum to zawsze dlamnie rozmowa zkims starszym niz 10-latka :-) :):-) :)
W pierwszej ciazy bylam na noworodku i bardzo sobie milo wspominam ten czas .. z 4 dziewczynami po porodzie zalozylismy prywatne forum i mamy kontakt do dzis ponad 10 lat :rolleyes:

Ja tez pierwszy raz przechodze przez jakas selekcje zeby pogadac o ciazy itd... Bylam juz dwa razy w ciazy i na roznych forach nigdy nie bylo czegos takiego... Nie wiem kto to wymyslil ale dziwnie sie czuje bo pisze to do Was , owszem zawsze ktos odp ale nie wiem jak jestem odbierana ze swoimi problemami gdzoes w zaciszu watku prywatnego...ehhh
Trzeba byc regularnie aktywnym.
A nie ladnie to podczytywac i sie nie udzielac.
Na watku prywatnym mowimy o sobie bardziej otwarcie itd. Juz dwa razy byla lista weryfikowana i trafialy na nia dziewczyny ktore sie czesto tu na otwartym watku udzielaly. Za kilja tygodni pewno znowu bedzie weryfikacja wiec to tylko od Was zalezy czy sie udzielacie czy nie.

A i nie wynioslysmy sie ot tak tylko o tym juz dawno byla mowa

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app

Czy ja wiem, to nie chodzi o selekcję.
Kilka osób powiedziało że nie będzie już pisało na dwóch wątkach jednocześnie o tym samym więc jednego dnia po prostu usiadłam i przejrzałam kto pisał w ostatnim tygodniu i spisałam absolutnie wszystkie nicki, nawet osób które napisały tylko kilka postów i dopiero pierwszy raz odezwały się na forum lub tylko założyły konto, także selekcji nie było.
Nie miałam czasu iść dalej w historię, bo to i tak zajęło mi dużo czasu, żeby jeszcze porównać z listą kto już ma dostęp. Jeśli kogoś nie ma na forum tydzień czy dwa to założyłam że nie jest zainteresowany uczestnictwem ;) a tak daleko jak 2,3 tyg czy miesiąc wstecz w takiej sprawie jak pamiętanie nicków moja pamięć nie sięga i ograniczenia czasowe do przeglądania kilkuset stron ;)

Z drugiej strony też akurat forum to jest miejsce wymiany doświadczeń na określony temat a nie miła lektura na dobranoc.
O listach wyprawkowych, samopoczuciu kobiet w ciąży, badaniach w ciąży, USG, porodzie itd. można poczytać na bardziej specjalistycznych stronach internetowych lub blogach, gdzie nie trzeba się udzielać i z tego zrobić sobie lekturę.

Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum BabyBoom

To jest forum publiczne, każdy może wejść i przeczytać. Piszemy tutaj na różne tematy o ciąży, niekiedy są to konkretne porady a nieraz po prostu słowa wsparcia. Jeżeli ktoś to tylko przeczytaji te informacje pomogą to ja nie widzę problemu. Sama teraz dużo pracuję i zwyczajnie nie zawsze mam kiedy coś napisać. Macie wątek prywatny na którym piszecie bardziej osobiste sprawy to spoko tylko tak to przedstawilyscie z tą weryfikacją jakbyście były jakieś VIP i nie każdy może tam należeć. Myślę że teraz praca zejdzie na drugi plan i będę miała więcej czasu na forum ale i tak pozostanę tutaj.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ratinka - było tak jak napisałam. Nie widzę problemów. Z całą tą sprawą i tak zeszło się 3 tygodnie, administracja na pewno ma co robić. Będziemy dopisywać.

Czy ja wiem, to nie chodzi o selekcję.
Kilka osób powiedziało że nie będzie już pisało na dwóch wątkach jednocześnie o tym samym więc jednego dnia po prostu usiadłam i przejrzałam kto pisał w ostatnim tygodniu i spisałam absolutnie wszystkie nicki, nawet osób które napisały tylko kilka postów i dopiero pierwszy raz odezwały się na forum lub tylko założyły konto, także selekcji nie było.
Nie miałam czasu iść dalej w historię, bo to i tak zajęło mi dużo czasu, żeby jeszcze porównać z listą kto już ma dostęp. Jeśli kogoś nie ma na forum tydzień czy dwa to założyłam że nie jest zainteresowany uczestnictwem ;) a tak daleko jak 2,3 tyg czy miesiąc wstecz w takiej sprawie jak pamiętanie nicków moja pamięć nie sięga i ograniczenia czasowe do przeglądania kilkuset stron ;)

Z drugiej strony też akurat forum to jest miejsce wymiany doświadczeń na określony temat a nie miła lektura na dobranoc.
O listach wyprawkowych, samopoczuciu kobiet w ciąży, badaniach w ciąży, USG, porodzie itd. można poczytać na bardziej specjalistycznych stronach internetowych lub blogach, gdzie nie trzeba się udzielać i z tego zrobić sobie lekturę.

W samo sedno.

A i dodam tylko tyle ze ja i pewno wiekszosc dziewczyn i nasze rozne historie nie mamy ochoty byc tylko zabijaczem czasu do poczytania. A jak ktos sie udziela to nie ma problemu i w zamknietej grupie jest.

Poza tym tu na bb ja jestem w 3 zamknietych grupach i nigdy nie bylo problemu a w jednej to juz kilka lat i dzieki nim przetrwalam bardzo trudne chwile.

reklama
Dziewczyny spokojnie ż tym naszym zamkniętym forum to trwało ż dobry miesiąc a może i dłużej bo temat przewijal się bardzo często i było to obgadywane...wiec jak chcecie dołączyć i będziecie aktywne to myślę że nie będzie ż tym najmniejszego problemu...ale ja i tak pobiłam wszystko..hehe wiedząc że będzie zamknięte forum skapnelam się też dopiero parę dni temu...jak na tym zrobilo sie troche ciszej...hehe a dziewczyny zdążyły już wyprodukować ponad 200str...wiec ż pewnością tego nie nadrobie chyba że jak pójdę na l4...a teraz spróbuje udzielać się na obu[emoji4][emoji4][emoji4]miłego dnia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry