reklama
LMax
Fanka BB :)
@ Aguska11 czasem kobiety nie czują ruchów aż do 24 tygodnia, podobno jest to normalne, mozesz mieć łożysko przodujace( ja takowe mam) i nie wyczuć jeszcze, ale warto sie zbadać jak sie tym martwisz.
@kredka82 ja dostałam ulotkę na ten temat z NHS i tam piszą, ze detektor przy braku ruchów nie jest wyznacznikiem tego, ze dziecko ma sie dobrze i lepiej w sytuacji braku ruchów skontaktowac sie z lekarzem.
@kredka82 ja dostałam ulotkę na ten temat z NHS i tam piszą, ze detektor przy braku ruchów nie jest wyznacznikiem tego, ze dziecko ma sie dobrze i lepiej w sytuacji braku ruchów skontaktowac sie z lekarzem.
hej dziewczyny ja dopiero teraz zajrzałam, jeśli oczywiście można się dołączyć. Jestem mama 8 latka teraz spodziewamy się kolejnego bobasa. Byłam w piątek na połówkowym (21 tydz) technik obsługujący usg powiedziała że chłopak, przyglądała się i przyglądała jakby pewna niebyła, ale chyba to ewidentnie susiak. Jak wam się wydaje?
Załączniki
Imama
hej dziewczyny ja dopiero teraz zajrzałam, jeśli oczywiście można się dołączyć. Jestem mama 8 latka teraz spodziewamy się kolejnego bobasa. Byłam w piątek na połówkowym (21 tydz) technik obsługujący usg powiedziała że chłopak, przyglądała się i przyglądała jakby pewna niebyła, ale chyba to ewidentnie susiak. Jak wam się wydaje?
Alusia gratuluje. Tak tak to bankowo chłopczyk. Pokazał co miał między nogami. Nie ma co liczyć ze się zmieni. Ja z drugim synem myślałam ze pomyłka ale nie jest chłopczyk a teraz trzeci prawdopodobnie w brzuszku
To moja ostatnia ciaza [emoji16]Dziewczyny (te co nie czuja ruchow i sie martwia) kupcie na nastepna ciaze detektory! To tylko 100zl albo i mniej a czlowiek duzo spokojniejszy
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app
Tiktak2018
Zaciekawiona BB
Hej Dziewczyny u mnie 20 tydz i 6 dzien a ruchy czuje od konca pazdziernika a teraz to juz konkretne kopniaki widac na brzuchu ruchy, niestety wymioty jeszcze zostaly wiec pewnie do konca ciazy beda mnie meczyc:-( . Wogole zdziwilam sie bo kilka dni mnie tu nie bylo a malo stron do czytania kiedys bylo wiecej hehe
kwiatuszekq20
No i po. 2 razy mowil dziewczynka a na koniec niby penis . Wole poczekac do nast wizyty
Ratinka
Zaciekawiona BB
Część dziewczyn przeniosła się na prywatny wątek dlatego jest mniej do czytaniaHej Dziewczyny u mnie 20 tydz i 6 dzien a ruchy czuje od konca pazdziernika a teraz to juz konkretne kopniaki widac na brzuchu ruchy, niestety wymioty jeszcze zostaly wiec pewnie do konca ciazy beda mnie meczyc:-( . Wogole zdziwilam sie bo kilka dni mnie tu nie bylo a malo stron do czytania kiedys bylo wiecej hehe
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
zelaznamaska
Zaciekawiona BB
Jestem po usg połówkowym jako ostatnim etapie badań genetycznych. Wszystko wygląda ok i nie ma powodów do niepokoju. Z badania też jestem zadowolona (mimo ze NFZ) bo na badaniu byli obecni studenci więc prowadzący badanie ordynator oddziału bardzo się starał, dużo rzeczy wyjaśniał, pokazywał i dzięki temu jakoś mnie uspokoił Też macie takie "huśtawki energii" ? tzn jednego dnia mam siłę i chęć na wszystko, posprzątałabym cały dom, tryskam energią, myślę sobie co będę robiła następnego dnia a tu zonk - na drugi dzień mega spadek nie chce mi się wynieść kubka po herbacie, widzę bałagan dookoła ale nie mam siły się podnieść z łóżka... wykres sinusoidy