reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja spaceruje z psiakiem i corka wiec niema co narzekac na brak ruchu :)
Tez na poczatku ciazu w 1 trymestrze spalam po obiedzie wiecznie zmeczona i wykonczona mdlosciami meczyly mnie 2 msc cale dnie koszmar... ale teraz juz jest idealnie jemy wszystko wczesniej nawet na miesko patrzec nie moglam a jak poczulam zapach kebabow to odrazu wymioty niewazne gdzie..
u mnie obeszlo sie bez mdlosci ww ogole gdyby nie test i usg w 10tc to pewnie do 4 miesiaca nie skapnelabym sie,ze jestem w ciazy. Kebaby moglabym jesc codziennie szczegolnie baranine w placku..ehh juz mi slinka leci:wink::tak: oczywiscie nie przesadzam i jem raz na dwa tyg. no i ze sprwdzonego zrodla.

reklama
u mnie obeszlo sie bez mdlosci ww ogole gdyby nie test i usg w 10tc to pewnie do 4 miesiaca nie skapnelabym sie,ze jestem w ciazy. Kebaby moglabym jesc codziennie szczegolnie baranine w placku..ehh juz mi slinka leci:wink::tak: oczywiscie nie przesadzam i jem raz na dwa tyg. no i ze sprwdzonego zrodla.

Ale ci zazdroszcze....
ja w pierwszej ciazy tak mialam zero objawow nawet tzw miesiaczke mialam bardziej plamienia do 3 msc delikatne i myslalam ze to miesiaczka bo bralam wczesniej tabletki anty i mialam bardzo skąpy okres... i w 3 msc dopiero sie dowiedzialam o ciazy. Teraz odrazu w 6 tyg bedac w pracy mialam tak okropne mdlosci ze odtazu czulam ze to nie zatrucie zadne.. po pracy test i dwie kreseczki :) ohh jaka bylam szczesliwa 5 lat staran :) ale za to wymioty 10 razy dziennie mdlosci i zmeczenie totalne...

StKarolina extra znowu dziewuszka!!!

Ale dziś zimno brrrr.... może chociaż w tym roku zarazki trochę wymrozi, a nie ciągle zgnilizna.

Ja o 6.30 wstaję i młodego do szkoły szykuję. W dzień już nie śpię. Czasem mi głowa poleci, ale najczęściej wtedy dzwoni telefon... i jestem zła! Spać się kładę ok 21-22. Nierzadko zasypiam szybciej niż mój synek hihi. A jak chcę posiedzieć dłużej i przejdzie kryzys, to znowu zasnąć nie mogę.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

StKarolina extra znowu dziewuszka!!!

Ale dziś zimno brrrr.... może chociaż w tym roku zarazki trochę wymrozi, a nie ciągle zgnilizna.

Ja o 6.30 wstaję i młodego do szkoły szykuję. W dzień już nie śpię. Czasem mi głowa poleci, ale najczęściej wtedy dzwoni telefon... i jestem zła! Spać się kładę ok 21-22. Nierzadko zasypiam szybciej niż mój synek hihi. A jak chcę posiedzieć dłużej i przejdzie kryzys, to znowu zasnąć nie mogę.

u mnie ostatnio problemy ze spaniem .... czuje ciagle podekscytowanie tk jak przed pierwsza randka lub wycieczka marzeń :) do porodu 4 miesiace,a dni staja sie coraz dluzsze...boje sie porodu,ale tez chce juz przytulic swoje malenstwo

u mnie ostatnio problemy ze spaniem .... czuje ciagle podekscytowanie tk jak przed pierwsza randka lub wycieczka marzeń :) do porodu 4 miesiace,a dni staja sie coraz dluzsze...boje sie porodu,ale tez chce juz przytulic swoje malenstwo
Nie Ty jedna zapewne podekscytowana jesteś. Ja też. Szczęśliwa, bo 6 lat musieliśmy czekać z decyzją o drugim dziecku. Ciąża to piękny czas[emoji4] mój mąż to ostatnio o trzecim dziecku nawet coś mówił. Zobaczymy...

Jestem dziewczyny dziś po wizycie polowkowych badań.

Wszystko jest w najlepszym porządku. Po torbielach nie ma ani śladu iii... Wkoncu poznaliśmy płeć. [emoji16]
Będzie dziewczynka. [emoji6]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomość [emoji5] Gratuluje córeczki[emoji5]

nzjddqk3g9zni0wq.png

Hej dziewczynki. Ja wizyte mam 28go i mam nadzieje ze bobas pokaze co tam ma miedzy nozkami. Tez przedtem spalam na brzuchu ale teraz spie z rogalem i dajemy radę. Dziewczyny wam tez napina sie czasem brzuch w dole? Mam tak kilka razy w ciągu dnia. Zaczelam już kompletowac wyprawkę. Co do wozka twz ogladaman anexa ale w realu jakos mnie nie zachwycil. Poki co jestem przy bebetto bresso premium ale do kwietnia moge przypadkiem zdaboe zmienic woec poki co wstrzymuje sie z zanawianiem. Babka polecala w sklepie jedo bo wogole nie psuja się.

Hej dziewczynki. Ja wizyte mam 28go i mam nadzieje ze bobas pokaze co tam ma miedzy nozkami. Tez przedtem spalam na brzuchu ale teraz spie z rogalem i dajemy radę. Dziewczyny wam tez napina sie czasem brzuch w dole? Mam tak kilka razy w ciągu dnia. Zaczelam już kompletowac wyprawkę. Co do wozka twz ogladaman anexa ale w realu jakos mnie nie zachwycil. Poki co jestem przy bebetto bresso premium ale do kwietnia moge przypadkiem zdaboe zmienic woec poki co wstrzymuje sie z zanawianiem. Babka polecala w sklepie jedo bo wogole nie psuja się.

Te jedo brzydkie sa (przynajmniej nie w moim guscie)
A jak ten bresso premium na zywo? To ten z wzorzystym wzorkiem?

reklama
No jedo brzydkie. Bresso maja kilka rodzai tapicerek. Polaczone z biala skora.
No ta biala skora jak mi sie na poczatku podobala tak teraz wogole. Chyba mi sie gust zmienil[emoji16] i nie chce juz ani bialego materialu ani bialej skory. Wogole podobaja mi sie inne wozki niz na poczatku. Bardzo mi sie podoba stokke trialz i iCandy peach tylko ceny wysokie[emoji53]

Jeszcze mutsy mi sie podobaja ale o mutsy evo rozne opinie a o tym nowym nio to cena raz drozsza

Na pewno czekam na nowe kolekcje w pl i w srode jak bede w szpitalu to mam plan przeleciec kilka sklepow u mnie i zobaczyc czy cos mi w oko wpadnie

Ostatnia edycja:
Do góry