reklama
To masz prawie mój sprzed ciąży... znajdziemy jakąś metę na takie egzemplarze...A ja mam piersi rozmiar 75 i... nie wiem czy po porodzie kupie biustonosz [emoji23]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bloodykiss
Fanka BB :)
14.04 [emoji16]Na kiedy masz termin? Podobny czas ciazy jak u mnie [emoji16]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Neki
Dzień dobry wszystkim!
Ja juz prawie 6 kg na plusie. Brzuch tez juz praktycznie nie do ukrycia Piersi wielkie jak na mnie, ale nie zmuszę się do założenia normalnego stanika wiec rozmiaru nie znam A'la sportowe koszulki góra!
Ja juz prawie 6 kg na plusie. Brzuch tez juz praktycznie nie do ukrycia Piersi wielkie jak na mnie, ale nie zmuszę się do założenia normalnego stanika wiec rozmiaru nie znam A'la sportowe koszulki góra!
Kciuki zaciśnięte. Powodzenia!Dzień dobry dziewczyny,
Szykuje sie na badanie polowkowe na 10:30. Trzymajcie prosze kciuki, bo mały stresik jest ...
Verq
To masz prawie mój sprzed ciąży... znajdziemy jakąś metę na takie egzemplarze...
Mi Panie w sklepie powiedziały, że większego już nie mają
Także nie wiem gdzie kupie coś sensownego.
Co do tycia ja staram się pilnować, przeraża mnie wizja przytycia 20-30 kg
Fenika29
Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa wiec staram sie podczytac troche
co do wagi to umnie 3kg a piersi to kosmos z 75b na 85c niby nie duzo ale na moja figure i posture to duzo i bardzo bola.
pozatym klopoty ze spaniem juz niewiem jak sie ulozyc.. czy macie jakies sposoby ? Jak sobie pomagacie ? Moze jakies poduszki itp??
co do wagi to umnie 3kg a piersi to kosmos z 75b na 85c niby nie duzo ale na moja figure i posture to duzo i bardzo bola.
pozatym klopoty ze spaniem juz niewiem jak sie ulozyc.. czy macie jakies sposoby ? Jak sobie pomagacie ? Moze jakies poduszki itp??
Verq
Czesc dziewczyny
W ciąży zwiększył Ci się obwód pod biustem?
Bloodykiss
WitajCzesc dziewczyny
Też mam problem z ułożeniem się do snu, tym bardziej, że staram się spać na lewym boku, a nigdy wcześniej nie lubiłam tego [emoji16] póki co podkładam sobie drugą poduszkę, ale wkrótce zainwestuję w rogala do spania[emoji5]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Blackberry
Mi Panie w sklepie powiedziały, że większego już nie mają
Także nie wiem gdzie kupie coś sensownego.
Co do tycia ja staram się pilnować, przeraża mnie wizja przytycia 20-30 kg
Zobacz staniki Alles ( miski mają do N), Esotiq i Gorsenia.
reklama