Brazowooka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczynki, ja po wizycie. Wszystko wróciło do normy, rośnie nam zdrowy chłopczyk[emoji4] lekarz potwierdził płeć, zresztą sama na własne oczy widziałam siorka [emoji38] jestem przeszczesliwa. I ogromny kamień spadł mi z serca [emoji18]
Pytanie mam. Czy któraś z Was używa, bądź używała poduszki rogala do spania? Przymierzam się do zakupu lub uszycia. Poprzednim razem między nogi i pod brzuch zwijałam dodatkową kołdrę, która całej nocy w tym stanid nie wytrzymywała. A teraz wolałabym coś wygodniejszego.
Oj @Gina86 za mną to zimne piwko malina z cytryna chodzi, dzisiaj teściowa z koleżanką piły i normalnie aż mi ślinka pociekła. [emoji39]
Pytanie mam. Czy któraś z Was używa, bądź używała poduszki rogala do spania? Przymierzam się do zakupu lub uszycia. Poprzednim razem między nogi i pod brzuch zwijałam dodatkową kołdrę, która całej nocy w tym stanid nie wytrzymywała. A teraz wolałabym coś wygodniejszego.