reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

A jak u Was z kawą?
Do dzisiaj piłam po jednej słabej sypanej i jednej pół na pół z mlekiem, ale dzisiaj przy robieniu porannej kawy nie pachniało mi najlepiej [emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja też jedna słaba Ale dzisiaj wstałam i tak mnie mdli...ze chyba nie dam rady...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak u Was z kawą?
Do dzisiaj piłam po jednej słabej sypanej i jednej pół na pół z mlekiem, ale dzisiaj przy robieniu porannej kawy nie pachniało mi najlepiej [emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja kawy w ogóle nie pijam. Mnie wiele rzeczy tez juz nie pachnie. Na wszelki wypadek wożę ze sobą torebki foliowe bo mam cały czas jakieś mdłości.... i zastanawiam się kiedy organizm zechce "uwolnić pawia 3"[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pije kawe latte tylko jak czuje ze musze sie napić tak to staram sie nie pić.Dziś rano czułam sie fatalnie mdłosci na dzien dobry i musiałam zjesc kanapke zebym mogła wstać.ale juz jest ok :) przy wczesniejszych ciazach nie miałam mdłosci :)

Ja pije kawe latte tylko jak czuje ze musze sie napić tak to staram sie nie pić.Dziś rano czułam sie fatalnie mdłosci na dzien dobry i musiałam zjesc kanapke zebym mogła wstać.ale juz jest ok :) przy wczesniejszych ciazach nie miałam mdłosci :)
Właśnie to dziwne ale jak się zje to lepiej nie?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki;) Jeżeli pozwolicie to chętnie sie do Was przyłącze. Mam na imię Justyna, mam 36 lat i kilka dni temu dowiedziałam sie, ze jestem w ciazy. Mimo ze zawsze chciałam miec dzieci, troche czekaliśmy z narzeczonym, teraz juz mężem, na podjęcie tej decyzji i jakimś cudem udało sie w pierwszym cyklu. W głowie mętlik, poza tym mieszkamy w Anglii i kompletnie nie wiem czego oczekiwać po NHS... W każdym bądź razie pozdrawiam Was wszystkie z drogi do pracy i życzę smacznej porannej kawki/herbatki:)

W pierwszej ciąży wymiotowalam dalej niż w widziałam[emoji23] np p moich ukochanych truskawkach lub gdy poczułam w pobliżu cynamon...
W drugiej ciągle mnie modlilo... i teraz mam tak jak w drugiej[emoji23]
Sama nie wiem co gorsze [emoji23][emoji23][emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Hejka mamuśki . Szlak mnie trafi z moim nie spaniem [emoji24]
Wanda powodzenia [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie w naszym gronie [emoji4]

Ja także dziewczyny mam mdłości, ale zjedzenie czegoś od razu pomaga [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny właśnie sobie przypomniałam ze tydzien temu w niedziele wybieralismy sie z Mezem i Córcia na wycieczke i z tego wszystkiego z stresu :) dostałam biegunki i zazyłam jedna tabletke stoperanu :( nie widzialam ze jestem w ciaży:( chyba zaraz umre :(

Do góry