reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Proszę mi przesłać te zupy o których piszecie :D Niestety nie mogę za długo stać w kuchni, wiec z gotowaniem u mnie średnio.

Moje ulubione: chowder z kukurydzy, dyniowa i zupa z czerwonej soczewicy :D

Mnie odrzucilo od surowych warzyw w postaci surówek i sałatek. Gotowane przejdą, zupy warzywne super, puree itd tez ok.

Ratuje się wciskając codziennie od dwóch tygodni świeże soki warzywno-owocowe. Z racji tego, że za długo w kuchni nie mogę stsc, wiec gotowanie jakiś wymyślnych obiadów nie wchodzi w grę a od salatek mnie odrzucilo pozostają mi soki.

Doktor Kredka - dam znać czy Pani doktor miała rację co do płci. Czułam chłopaka na samym początku ciąży a teraz już nic nie wiem :D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem mięsożercą a teraz odrzuca mnie od każdej postaci kurczaka... nawet ktos nie moze przy mnie jesc... a I piłam po kilka kaw dziennie- nawet jednej teraz nie.... szok
Ja z kaw tylko zbożowa, ale to też bez smaku.Wcześniej to zawsze kawka z mleczkiem i celebrowanie chwili,a teraz ble

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

kredka82 ja za kurczakiem nigdy nie przepadałam, może z rożna to się jeszcze skuszę, ale raczej u nas w domu się nie przygotowuje kurczaka. Gotuję zupy na kurczaku ale to Mój P zjada i dziewczynki w zupce no i kotlety z piersi. A tak to za zawsze wieprzowina albo wołowina ale to rzadziej.

p19ucsqvyg9mlpha.png
Ja tez kurczaka jako kurczaka to zadko ale piersi czesto no i do zup tez a teraz nic

Paulina - ja też się przymierzam do tej chowder z kukurydza :) bo byla niedawno w newsletterze.

Mieso czerwone powinno sie jesc: wieprzowina, wolowina. Wolowe używam do kostki rosołowej, wieprzowe do gulaszu, kurczak mam swój pol na pol z kupnym.

Wczoraj kupiłam kurki i jutro chyba będzie risotto z kurkami [emoji4]

Ah Paulina złe doczytałam myślałam ze trafiłaś do szpitala bo krawilas. Ale całe szczęście nie.
Kredka mnie od wszystkiego odrzuciło. Najgorzej właśnie tez mięso, mielone to już tragedia kurczak ujdzie ale i tak nie jem. Jem same bułki z pomidorem hehe Ale myśle ze jak nudności ustąpią to się nadrobi wszystko [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Paulina - ja też się przymierzam do tej chowder z kukurydza :) bo byla niedawno w newsletterze.

Mieso czerwone powinno sie jesc: wieprzowina, wolowina. Wolowe używam do kostki rosołowej, wieprzowe do gulaszu, kurczak mam swój pol na pol z kupnym.

Wczoraj kupiłam kurki i jutro chyba będzie risotto z kurkami [emoji4]
Mogę tez polecić przepis na chowder z kwestii smaku :)

U mnie pewnie okaże się 13.11 i 22.11 czy Pani Doktor Kredka chu**** czy nie ;P

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe dziewczyny a jak jedt z Waszymi zachciankami? Odrzucilo Was od czegos? Czy jecie wszystko? Bo ja jedtem miesozerca a odrzucilo mnie od kurczaka! Indyka wolowe wieprzowe to moge codziennie jesc a na kurczaka nie popatrze!
Ja jem dalej wszystko tylko kawy nie pijam i może mniej słodyczy za którymi przepadałam. Dużo też jem jabłek, praktycznie nie nadążam z kupowaniem. A ja mogę prosić o "sprawdzenie" płci dziecka? :tak:

reklama
Do góry