reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja mam wizytę w poniedziałek i zastanawiam się czy będzie juz serduszko, bo czytałam ze serduszko zaczyna bic w 22-23 dniu od zapłodnienia... gdyby do zapłodnienia doszlo najpóźniej 16 lipca to juz poniedziałek by bylo serduszko, ale jesli 18.07 to jeszcze nie....
Mam tez wizytę w czwartek, trzy dni później, i może wtedy cos będzie...
Kurcze, doczekać się nie mogę[emoji23]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Zobaczymy jak będą wyniki. Ale jakoś nie czuje żeby to było zapalenie bo przechodzi... Pije duuuzo wody i sikam cały czas. Ostatnie sikanie to taki delikatny ból. Wczoraj mało piłam więc może to tylko zageszczony mocno mocz był? Pocieszam się...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam jakis taki dziwnie lekko powiekszony brzuch. Jeszcze wczesnie, ale hormony juz dzialaja i moze po woli zaczynaja ochraniac dzidzie [emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja też chuda nie jestem i pewnie wcześniej odruchowo wyciągałam brzuch a teraz się nie da[emoji6] w jensy też już się nie mogę zapiąć, najlepsze są biodrowki ale w nich brzuch właśnie wystaje i ciężko maskować nawet luźna bluzka. Ja w pierwszej ciąży miałam ogromny brzuch i dość szybko było go widać[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę w poniedziałek i zastanawiam się czy będzie juz serduszko, bo czytałam ze serduszko zaczyna bic w 22-23 dniu od zapłodnienia... gdyby do zapłodnienia doszlo najpóźniej 16 lipca to juz poniedziałek by bylo serduszko, ale jesli 18.07 to jeszcze nie....
Kurcze, doczekać się nie mogę
emoji23.png

Kurcze, doczekać się nie mogę[emoji23]

U mnie wychodzi podobnie z datami jak u Ciebie,skoro idziesz pierwsza będę czekac na wieści:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kciuki zaciśnięte Monia[emoji5]
Ech... też mi się nic nie chce - mogłabym cały dzień w łóżku leżeć ale córka nie daje[emoji6]
Dziewczyny a jak z waszymi brzuszkami - tzn. Ja mam tak wzdęty że wyglądam jakbym była w 12tc a nie 6. [emoji50] ubieram tylko luźne rzecZy ale i tak brzuch wystaje[emoji12]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze miałam wystający, ale teraz tylko coś zjem to się robi jak piłka.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale cisza[emoji85]
Dzisiaj dzień spodziewanej@ ..na szczęście cisza..[emoji3] piersi bolą mnie tak jakby były pełne mleka[emoji30][emoji30]
Zaznaczam że przed miesiaczkami są one po prostu tkliwe. Te dni po prostu bolą. A dziś szczególnie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry