reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja mówiłam zawsze ze chcę trójkę, granicy wiekowej nie robilam, bo lekarz mi zawsze mowil ze mam 25% na donoszenie choćby jednej ciąży. A tu juz 3dziecko bedzie, choć po drodze jedno poronienie(3ciąża), ale urodze jeszcze przed 30 urodzinami...
Co do obowiązków, to ciagle pracuje, niby w szkole jako nauczyciel,a codziennie po 15 w domu[emoji34] sprzatam normalnie, zakupy wszystkie robię, dziećmi się zajmuje i woze na zajęcia dodatkowe dwa razy w tygodniu....
Z tesciami średnio się dogaduje,ale oni sa w wieku mojej babci, wiec dwa pokolenia przepaści między nami. Moj m dopiero ode mnie nauczył sie mowic "nie" ojcu, a z teściową to co chwilę zgrzyty jesli chodzi o metody wychowawcze i o to że nie poświęcam się dzieciom w 300% tylko czasem robię coś tylko dla siebie....

Ale się rozpisalam ...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

reklama
Dagi - ja jeszcze 4 nie urodziłam a już po cichu marzę o 5 :-D
Nie zrażaj się, każdy poród inny, może dzieci będą z ciebie wyskakiwać bez bólu ;) czego ci życzę.
A wy ślubu wogóle nie planujecie?

LMax - masz jeszcz czas :) może pójdzie jedno za drugim :)

Haha tak tylko zeby łatwo wyskakiwaly to nie ma problemu:). Albo po tym pierwszym blizniaki i zalatwione - trojka w kaplecię;)

Ja właśnie zamiast się cieszyć ciąża, rosnącym brzuszkiem to ja martwię się już o porodu [emoji14] nawet nie pomaga oglądanie wózków :D ciuszków nic hehe
Ja sie nie przejmuje i nie slucham jak kolezanki opowiadaja ze to taki bol. Juz nie raz sie przekonalam ze kazdy ma inny prog bolu. Dla jednych cos moze byc bolesne dla innych znosne. Sama sie przekonam :D

Na mój cywilny nikt od strony mamy nie przyjechał a babcia mnie przez tel. nawracala i nazwała gorszą od mordercow (bo oni sie nawracają) i że się mnie wstydzi i przezemnie jej wstyd z domu wyjść. Także tego... Nie mogę się doczekać ich reakcji jak się dowiedzą, że dziecka nie ochrzczę :D

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

hehe - okrutnie z tymi chrzcinami :)
U nas ani ja ani m niereligijni wiec chrztu tez nie bedzie, chodź ostatnio tesciowa z biblia m przyszla nawracac- bo juz dziecko w drodze .. :/

Ja sie nie przejmuje i nie slucham jak kolezanki opowiadaja ze to taki bol. Juz nie raz sie przekonalam ze kazdy ma inny prog bolu. Dla jednych cos moze byc bolesne dla innych znosne. Sama sie przekonam :D
To ja powiem, ze pierwszego porodu sie nie balam, bo jak mozna sie bac czegos czego się nigdy nie doswiadczylo, zaś drugiego to balam sie tylko ze znowu bede mieć skurcze z krzyża... teraz boję się tylko ze bede nacinana... wygląda na to że mam dosc wysoki próg bólu [emoji6]

Obym tylko do szpitala dojechala za nim urodze[emoji23][emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

reklama
Do góry